Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beautifulabiti

KTO MARZY O SUKIENCE ZNANEGO PROJEKTANTA ALE JEJ NIE STAC?

Polecane posty

Gość beautifulabiti

Pytam gdyż my szyjemy suknie na życzenie :) Posiadamy także katalogi i mamy super ceny. Chętnie współpracujemy z ludźmi, którzy mają sklepy jak i sprzedajemy ludziom suknie w detalu. Nasz adres e-mailowy to : beautifulabiti@gmail.com

Gość dolcze stolcze
Jakie macie ceny za sukienkę? Nic specjalnego elegancka, nadajacą się na dzień i na wieczór?

Gość Ewaldi
w dzisiejszych czasach producent czegololwiek bez własnej strony WWW nie istnieje i możesz nawet beczkę soli zjeść :)

Gość beautifulabi
Proszę mi podać swojego e-maila to wyślę Pani cennik sukien w detalu, bo rozumiem, że interesuje Panią jedna sukienka? Przysłałabym Pani wszystkie sukienki, które sa na stanie. Na jaką okazję ma być ta sukienka? Ceny są takie od 250 zł jesli to detal... Ceny hurtowe są wiadomo o wiele niższe a minimalne zamówienie hurtowe to 15 sztuk a od 5 sztuk jest cena półhurtowa. Przy cenie hurtowej cena za sukienke to około 75 zł. A co do strony www. Mamy konto na cch i jesteśmy zweryfikowani. Nie mamy okreslonej oferty, bo szyjemy najczęściej na zamówienie. Pozdrawiam.

Gość jk;lkp
konto na gmailu?? I to ma byc powazna firma?:O

Gość Kamecha idź obciągnij psu
KTO MARZY O SUKIENCE ZNANEGO PROJEKTANTA ALE JEJ NIE STAC? Nawet z pisownią ma problem. Która powinno być

Gość beautifulabi
Nie rozumiem skąd u Państwa tyle jadu? Konto e-mailowe mam prawo mieć tam gdzie chce. Firma jest zarejestrowana i legalna. To się liczy. Pozdrawiam Państwa serdecznie a więcej namiarów na siebie oraz reszte szczegółów podam potencjalnym klientom, którzy się ze mną skontaktują.

Gość lukrecjuszka
jak ja marze o sukience ktora kosztuje 10 tysiecy dolarow to se jej nie kupie u projektranta ameryka poludniowa ... nie mowimy tu o ludziach ambicjonalnie jebnietych tylko zauroczonym jakims krojem. ja napisalam maila z fotka mojej ukochanej sukienki :)

Gość krowa daje mleko
Autorko tego tekstu, upadlas na glowe! Ty jestes profesjonalna firma? No zobaczymy, wysle maila, i sie posmiejemy

Gość beautifulabiti
Nudzi się Pani/Panu? :)