Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kameleonkazonka

maz chce zebym ciagle cos w sobie zmieniala

Polecane posty

Gość kameleonkazonka

czy kazdy facet tak ma czy moj mnie po prostu nie akceptuje.a to prosi zebym rozjasnila wlosy a to zmienila styl ubierania na inne kolory bo niby lubi urozmaicenia.moze poprostu chce mnie zienic bi mu nie pasuje.dodam ze jestesmy malzenstwem niecaly rok.

Gość laviee
a przed slubem tak nie bylo? Facet ewidentnie cie nie akceptuje i chyba ozenil sie z toba z braku laku...

Gość kameleonkazonka
przed byl niby wszystkim zachwycony

Gość kameleonkazonka
a moze sam ni ewie czego chce,marzy mu sie pewnie modelka ale go na nia nie stac wiec wzial sobie mnie,przecietna dziewczynke

Gość kameleonkazonka
czasem tez sie zastanawiam czy aby nie jestem z braku laku....

A rozmawialaś z nim o tym? zdajesz sobie sprawę z tego że MAŁŻEŃSTWO to nie zabawa i nie zawiera się go z braku laku? Chyba oboje nie dorośliście do takiej decyzji...

Gość bzzzz....
O ludzie ja bym mu tak dosrala zbey mu w piety poszlo. A ty kobieto nie masz poczucia wartosci nie wiesz kim jestes ze nie mozesz mu powiedziec do sluchu?? Prosta sprawa .... akceptuje cie taka jaka jest albo proponujesz mu rozwod bo przepraszam ale jak mozna kogos kochac i go nie akceptowac wymagac zmian w dziedzinie wygladu tozsamosci?? Co ty jestes lalka ze sklepu ktora on moze bawic sie jak maly chlopiec ubierac ja przebierac i dyktowac jak ma wygladac??

Gość bzzzz....
Jak mnie facet powiedzial ze woli jak waze 5 kg wiecej to ja odpowiedzialam ze to jego problem. Ja czuje sie z taka i taka waga dobrze i tak bede wygladala. A jak mi powiedzial ze kiedy przyjde od fryzjera w blond wlosach to sie ze mna rozwiedzie odparlam ze bedzie mi to na reke nawet bo chyba kocha nie mnie a moje wlosy.

Gość kameleonkazonka
oczywiscie ze zrobilam mu awanture i wykrzyczalam zeby sie wynosil jak mu nie odpowiadam,a on ze kazdy facet lubi urozmaicenia,nie jestesmy gowniarzami mamy po 27 28 lat

Urozmaiceniem dla męża powinien byc spacer w piątek zamiast w niedziele...a nie zmienianie koloru włosów na jego "widzimisię". Woli blondynki? Niech spierdala do blondynek... Nie mam dla ciebie złotej rady ale napewno nie pozwoliłabym mu sie tak traktować...za chwilę zacznie porównywać Cię do innych a z czasem będzie robił to publicznie...az pewnego dnia wykrzyczy ci "co ja w ogóle w tobie widziałem" Zastanów się czy z kims takim chcesz spędzic zycie...

Gość kameleonkazonka
raz chce abym sobie piczkę wygiliła innym razem zapuściła długi zarost

Gość kameleonkazonka
mam zostawic meza przez to?no nie wiem moze powinnam tak samo zachowywyac sie w stosunku do niego zeby tak samo sie poczul jak ja

Gość kaarolinaa1789
ja sądze ze powinnaś z nim pogadać o co tak na prawde mu chodzi i wytłumaczyć jak sie czujesz gdy on Ci każe to wszystko robić oraz przede wszystkim ze Ty sie czujesz dobrze z tym jak wyglądasz:D nie sadzisz ze to było by lepsze niz głupie kłótnie gdzie oboje odwracacie się od siebie:D?

Gość kameleonkazonka
nie podszywaj sie pode mnie golenie to akurat czynnosc higieniczna

Gość kameleonkazonka
ale ja rozmawialam tez na spokojnie,niczego sie nie dowiedzialam ,lubi urozmaicenia i tyle,wydaje mi sie ze podoba mu sie okreslony typ kobiety nie znalazl takiej wiec chce mnie upodobnic

Gość kameleonkazonka
albo go kiedys taka zostawila i ja mam ja zastapic

Gość kameleonkazonka
nie na pewno nie chyba na jej przeciwienstwo,mama to puszysta brunetka

Gość kaarolinaa1789
hymm... to musi byc dla Ciebie dosyc bolesne... być może masz rację. a powiedziałaś mu kiedykolwiek na taki "rozkaz" coś w stylu "oj nie chce mi się/ np Kaśka mowiła mi ze tak mi ładnie/ w sumie to polubiłam ta fryzure" hymm:D?

Gość kameleonkazonka
boli i to bardzo ze wlasny maz mnie nie akceptuje,mowilam ze wszyscy zachwycali sie moimi wlosami do tej pory a on ze lubi jasne i tyle,jak mu mowilam zeby sobie taka znalazl to on na to ze po co moge ja sie przefarbowac

Gość bzzzz....
Uwazam ze maz traktuje cie jak wlasnosc jak sowja zabawke i to jest chore i z nim tez jest cos nie tak.

Gość kameleonkazonka
dodam ze to wojskowy

Gość hjjhgj
iedługo zateskni za Mulatka I będziesz musiała sie wysmarowac pasta do butów:classic_cool:

Gość bzzzz....
Zanim kobieta wyjdzie za maz z apolicjanta lub wojskoweog powinna powaznie sie zastanowic

Gość wutka
hehe to ciekawego masz faceta:) wszyscy lubimy urozmaicenia ale kochamy własny styl;-P chce cię przerobić na seks-bombę ?? :->

Gość hjjhgj
Mam nadzieje ,ze zdajesz sobie sprawe ,ze jak juz mu sie skoncza pomysły na Ciebie to znajdzie sobie kochanke?