Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cascia

Nie mam faceta ... dlaczego?

Polecane posty

Gość Cascia

Hmm, gruba jak koleżanka z sąsiedniego topiku nie jestem, do zołzy tez mi daleko, braków w uzębieniu nie posiadam ;) jak patrze na ręce to zarówno prawa jak i lewa ma 5 palców - czyli ok, bo przecież tyle wynosi norma. Włosy na głowie są, nogi sztuk dwie, obie zakończone stopą - czyli wszystko gra. Więc dlaczego nikt mnie nie chce? Hę?

Gość oj dziecie głupiutkie
może śmierdzisz, o tym nie napisałaś ;)

ważniejszy od wagi, zębów, rąk, nóg,dłoni , palców włosów, nóg czy stup jest mózg... a o tym nie wspomniałaś... i wydaje mi się, że bez względu na wygląd i braki w tymże najważniejszy jest charakter...

Gość Claudiiaa
nie liczy się ilość, tylko jakość :classic_cool:

Gość mhh
też nie mam faceta ale wydaje mi się , że dlatego że szukam mężczyzny , który będzie mnie szanował mówił jaka jestem dla niego ważna. może też wyglądem nie zwracam na siebie uwagi na imprezach nie jestem w mini jak moje przyjaciółki, nie chodze na szpilkach nie mam dekoltu. zawsze staram sie słuchać tego co mi kto mówi, nie lubie klepania i obmacywania przez obcych facetów, nie flirtuje, nic nikomu nie obiecuje jesli kocham to skrycie- kurwa własnie sobie uśiadomiłam , że wróży mi sie staro panienstwo !-szok ale mam to teraz w dupie bo mam 23 lata.