Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszka nieokruszka

Czy taki układ jest dobry ???

Polecane posty

Gość puszka nieokruszka

związek bez ślubu, mieszkają razem, nie wiedza tak na serio ile zarabia druga połowa, zrzucają się na opłaty i jedzenie, większe wydatki ustalają razem i sie tez składają. Reszta pensji jest do dyspozycji tylko i wyłącznie jej własciciela ;) facet zarabia 4 razy tyle co kobieta i kobieta po dołozeniu sie do opłat i jedzenia nie moze sobie juz na nic pozwolic.

Gość balbinka2344
chyba nie, skoro czujesz się w nim źle... :)

Gość puszka nieokruszka
mniej wiecej tyle bo to widac po tym co kupuje facet, jak sie ubiera, gdzie wychodzi i gdzie jezdzi, jaki ma sprzet...

Gość puszka nieokruszka
no nie chodzi o mnie tylko o moja siostre ale ona ciagle mi mówi ze tak sie teraz zyje i tak jest najbardziej sprawiedliwie ale jak dla mnie to chore

Gość balbinka2344
skoro każdy sobie... to to chyba nie Twój facet a współlokator?? Może źle go zrozumiałaś i ma do tego darmowy seks??

Gość puszka nieokruszka
moze ona mniej zarabia ale przeciez jej wkładem w zawiązek jest tez gotowanie, pranie, sprzatanie czego ten facet nie robi

Gość balbinka2344
dojrzeje, przejrzy na oczy i kopnie go w dupę. No chyba, że jest z rodzaju męczennic :)

Gość laviee
Dobrze to nazwalas, to nie zwiazek tylko uklad. Facet znalazl sobie naiwna do skesu, ktora mu jeszcze pokrywa 50% oplat:D

Gość
siostra powinna powiedzieć, że skoro gotuje, sprząta i pierze, to należy jej się wynagrodzenie :classic_cool:

Gość bojabojaboja
Hmm no cóż z jednej strony rozumiem Twoją siostrę, bo też bym złożyła taką samą propozycję. Ale skoro on zarabia dużo więcej to opłaty czy wydatki powinni dzielić w innych proporcjach. Tylko, że to nie ona powinna to zaproponować. A skoro on się do tego nie kwapi, to niestety, ale przyszłości to ona za kolorowej nie będzie z nim miała. Miłości to ja tutaj nie widzę:/