Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juz nie dziewica

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość Juz nie dziewica

Wiem ze bylo pelno takich tematow ale one sie juz skonczyly wiec chcilam zaczac nowy... ;) Ostatnio przezylam swoj pierwszy raz... Bylo w sumie tak srednio... boje sie troche ze moj chlopak sie wystraszyl tym ze nie sprawil mi az tak wielkiej rozkoszy i nie wiem jak powinnam mu wytlumaczyc ze to byl moj pierwszy raz i ze nie powinien sie tym martwic az tak.

Gość sadwaeqwe32q
nic mu nie mów ,jak jest inteligentny to sam sie domysli, nie martw sie nastepny bedzie napewno bardziej udany, na poznanie sie trzeba czasu..

mozesz mu powiedziec ze bylas przejeta (bo pewnie bylas) i nie jestes przyzwyczajona do tego typu rozkoszy. ja mialam podobnie, fajnie bylo, ale bez fajerwerkow :)

Gość Juz nie dziewica
aaa i jeszcze jedno czy to normalne ze zaraz po seksie dostalam okresu... w sumie wiedzilam ze dostane wten dzien moze w nastepny ale zaraz po seksie... normalne to?

Gość Juz nie dziewica
Widze lunka00 ze duzo spedzasz czasu na tym forum ;) A ty kiedy przezylas swoj pierwszy raz? Jak wygladal?

duzo spedzam bo chora jestem teraz :P hm, w kwietniu bedzie rok od 1 razu a bylo to normalnie rozmawialismy lezac, nagle zeszlo na temat seksu, pomyslalam,ze skoro nikogo nie ma to mamy okazje i czas:) zaczela sie gra wstepna, czule pocalunki, glaskanie... w koncu zaczelismy, na poczatku bylo troszke trudno bo bylam bardzo ciasna ale poszlo :) nie bolalo i krew mi pociekla troszke po stosunku. bardziej niz fizyczne uczucie oczarowala mnie bliskosc i kontakt :)

Gość Juz nie dziewica
To zycze ci szybkiego powrotu do zdrowia. ;) Heh no to ciekawie... nam wlasnie tez akurat sie zdarzyla okazja. A ze tak cie zapytam ile masz lat?

Gość fokaaaaaaaaaa
rozgrzewanie łechtaczki wypróbuj ! warto www.dyskrecja.pl/sklep.php/k113-Zele.html