Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna jestem..............

Jestem dziwologiem!!!

Polecane posty

Nie wiem czy Wy tez tak macie, ale ostatnio zawazylam pewnien schemat w moim zyciu. Jak sie nie staram przypodobac chlopakowi , widzi mnie bez makijazu z balaganem na glowie , w starym polarze. Mam rozne kaprysy , no po prostu jestem soba To taki sie we mnie od razu zakochuje . A jak ktos mi sie bardzo podoba to wiadomo make up zawsze dobrze ubrana , usmiechnieta to ni ch...a.Przepraszam za wulgaryzm, ale wlasnie spodobal mi sie chlopak i tak bardzo sie staralam, ze sie juz nie odezwal Jak mi strasznie zle , taki super byl ten facet jestem zalamana soba :(

Gość Dekadencki wojownik cafe....
to samo mam:P

czyli widać nic z tego nie będzie sztuką zakochać się w naturalnym człowieku takim jak go natura stworzyła z jego wszystkimi zaletami i wadami a nie sztucznym co pokazuje same tylko zalety a potem czar pryska

Tak, ale dlaczego ja mi nie zalezy to sie we mnie zakochuja Chyba kazdy facet woli parzec na kobiete ladnie umalowana , ubrana, a nie jakies roztrzepane dziewuszysko :(:(:(

mojego męża poznałam na praktyce w szkole średniej i też byłam bez makijażu i super fryzury a za to w ubraniu roboczym, można powiedzieć starym żeby się nie pobrudzić także widzę z własnego doświadczenia, że liczy się naturalność do tej pory a jesteśmy już 15 lat razem woli mnie bez makijażu taką normalną, naturalną przecież nie zawsze wygląda się super i nie chodzi o to żeby nakładać na siebie tony pudru tylko to coś co jest w człowieku

Tylko dlaczego ja nie moge sie zakochac w tych, ktorzy sa zauroczeni mna !!!!

bo takie jest życie niestety najczęściej ładna kobieta ma brzydkiego faceta a przystojny facet brzydką kobietę myślę że skoro do tej pory nic się nie wykluło to nic na siłę nie zdziałasz

Czyli co wyglada na to ze jestem brzydka kobieta i dlatego mam taki problem ? :(

źle mnie zrozumiałaś nie o to mi dosłownie chodziło problem w tym, że w związku musi zaiskrzyć a na siłę nic nie zdziałasz

prawdziwa miłość sama cię znajdzie zobaczysz wiem to z mojego doświadczenia i moich znajomych głowa do góry

to fakt , tylko jak widze moje kolezanki, ktore "robia" sie na kazda randke to ja nie ogarniam juz tego wszystkiego.

różnie to bywa zależy na jakiego faceta trafisz jedni wolą tapetę i mini a dla drugich w worku po ziemniakach będziesz wyglądać seksi miałam koleżankę, która strasznie się stroiła a faceci lecieli na nią jak muchy na lep a brzydka była jak mało kto także sama widzisz nie ma na to dobrej recepty