Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaxyz

brak okresu a..

Polecane posty

Gość zmartwionaxyz

Witam, moim problemem jest to ze juz 15 dni spoznia mi sie okres. Dotychczas cykle byly regularne, tzn 30-32 dni.. No ostatnio mi sie spoznilo i bylo 35. Ale nie wiecej. Ostatni raz wspolzylam z chlopakiem w listopadzie, pod koniec, na dodatek nie konczyl we mnie i bylismy zabezpieczeni gumka.. Plemniki chyba nie fruwaja w powietrzu wiec prawie wykluczam taka mozliwosc.. Ale wiecie jak to jest :( Wiec skad? Stres odpada, majac wiekszy stres dostawalam okres regularnie. Nie bylam tez na zadnej diecie, zreszta to chyba w moim przypadku nie ma wplywu. OWszem schudlam ale minimalnie. Mam natomiast pytanie: czy choroby zebow moga jakos wplywac na okres? Bo ostatnio mialam spore problemy z zebem.. zaczynam sie martwic :(

Gość oj oj!!!!!!
Może torbiel na jajniku? To zatrzyma okres, a możesz nic nie czuć, żadnego pobolewania, bo to czasem tak bezobjawowo przebiega. Ząb raczej nie, chyba że faszerujesz się jakimiś chemikaliami...

Gość mama mamuśka
Pewnie wyślę kilka postów na raz, bo się zacina. A robiłaś test ciążowy? Raczej mało prawdopodobne, ale nie wykluczone. Najskuteczniej postawi diagnozę ginekolog. Moja mama miesiączkowała skąpo przez 1-e 3 miesiące ciąży. I na początku często się chudnie. Nie chcę Cię straszyć, tylko poradzić, że ginekolog jest tu najwłaściwszą osobą by zdiagnozować - pozdrawiam