Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawka000

problemy w łóżku

Polecane posty

Gość wawka000

Dobry wieczór:) Możę trochę wcinam się w forum ale tylko w nadzieji ,że znajdę tu kilka normalnych osób służacych dobrą radę. Czy znacie jakieś zdrowotne podłoże,niemożnościu utrzymania erekcji. -mieliśmy wczesnien problem z brakiem wytrysku byliśmy u seksuologa pół roku pracy i wszystko było ok -jakiś czas temu nasliliły sie problemy z erekcja wiem jak bardzo chce się kochać ale penis jest w pół erekcji i normalny stosunek nie jest mozliwy -wcześniej takie problemy zdarzały się bardzo żadko teraz nie ma mowy o normalnym wsółżyciu -on ma 30 lat nie pali nie pije jest zdrowym mężczyzną Może ktoś mił podbny problem.

Może faktycznie chodzi o za słabą grę wstępną? Postaraj się może czymś go zaskoczyć , no nie wiem :) ubierz jakąś seksowną bieliznę, wysokie szpilki i zrób się na boginię seksu :). Może to pomoże ?Zadbaj o atmosferę, świeczki i kadzidełka ;). Może należy zwrócić się do specjalisty i tym razem również pomoże, może to mieć również podłoże genetyczne. Kiedy męzczyzna w nastoletnim wieku się masturbuje problemy z erekcją mogą wystąpić w przyszłości, nie wiem jak inaczej mogę pomóc, ale sądze że wizyta u seksuologa nie zaszkodzi. Zapewniaj partnera, że go kochasz i to nie jest dla Ciebie problemem, żeby nie czuł się jak nie-facet, wspieraj go;).