Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxoxoy

Facet...

Polecane posty

Gość xoxoxoxoy

Chyba się pochlastam. Facet którego kocham planuje przedstawić mi swoją dziewczynę... Koszmar... Od 4 lat próbuję o nim zapomnieć, wybić sobie go z głowy. Jak mam to zrobić? :(

Gość xoxoxoxoy
Dzięki za słowa otuchy.

Gość nie m a za co

Gość kasiaiaiaiaiaiia
uuu wspolczuje.. ale kurcze od 4 lat!? bardzo długo.. musisz ją poznawać?

Gość xoxoxoxoy
Nie zgodzę się na to. Nie chcę jej znać. Miałam nadzieję, że z nim kiedyś będę, a tu chyba nie :(

Gość xoxoxoxoy
A właściwie na pewno nie. A kiedyś ze sobą flirtowaliśmy, chodziliśmy na spacery, gadaliśmy nocami przez telefon. Kiedyś powiedział, że chyba mnie kocha i zrobił mi nadzieję... 😭

No wiesz wydaje mi się że on chce dać Ci do zrozumienia, że nic z tego - bo ma kogoś, kogo kocha.

Gość xoxoxoxoy
Zna ją dwa tygodnie i już są razem. A ja nie wiem jak o nim zapomnieć i przestać cierpieć :(

Gość sdfsdf
niedlugo dzieci slub ich oj daj spokoj uloz sobie sama zycie

Bardzo współczuję :( Wyrzuć wszystko co Ci się z nim kojarzy, kup czekoladki, załatw jakiś pokrzepiający film i nie myśl o nim.

Gość nie mam siły
Poznałam chłopaka na dyskotece, było na naprawde zajefajnie cały czas się bawilismy rzem i w ogóle. nawet pocałowalismy się. wziął ode mnie numer telefonu i zaczęło sie pisanie smsów codziennie naprawde super mi się z nim pisało był tak inteligentny mądry po prostu ideał zakochałam sie po uszy wiedziałam że on też coś czuje do mnie mozna poznac po tym jak sie odzywa pisze, chciał się spotkac bylismy umówieni...okazalo się że mamy wspólnych znajomych, wczoraj dowiedziłam sie ze ma dziewczyne z która jest od 5 lat...jestem po prostu załamana cały czas płacze nie moge sie na niczym skupić, on oczywiście przyznał sie do tego, ale nie umie mi wytłumaczyc czemu tak zrobił,o tym że się z nia rozstanie tez nic nie mówi, chociaz ja tego nie chce bo nie chce niszczyc tak długoletniego związku...ale cholera jak o nim zapomnieć????

Gość xoxoxoxoy
Chciała bym nadmienić iż mój facet ma pseudonim nergal i podobno jada koty :(

Gość xoxoxoxoy
Bardzo śmieszne podszywie :( do nie mam siły- współczuję, ale ja Ci nic nie poradzę niestety, bo sama nie wiem co robić...