Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brunetka6

z NAN1 NA BEBILON?

Polecane posty

Synek ma 3,5 miesiąca od 2 miesięcy karmiony jest NAN1, jednak wydaje mi się że Bebilon jest troszke droższy a starczałby na dłużej. Czy musze to konsultowac z lekarzem? Czy po prostu zmienic mleko i czekac na reakcje dziecka?

Gość iloveloveeeyou
a dziecko dobrze toleruje NAN?

Gość iloveloveeeyou
to NAN Active czy zwykły NAN?

moj maly na nanie chowany ,jestem bardzo zadowolona z tego mleka,bebilonu nie chcial wogole pic...jak mial pol roku go powoli odstawialam od cyca i udalo sie z nan wlasnie;)

Gość lepiej sama nie zmieniaj
jeżeli dziecko dobrze toleruje jedno mleko i ładnie przybiera na wadze to nie wolno mu zmieniać mleka , układ enzymatyczny i trawienny jest jeszcze za mało dojrzały na eksperymenty powinnaś skonsultować to z pediatrą

Gość iloveloveeeyou
no to chcesz ryzykowac sensacje u dziecka ze wzgledu nieco wieksze opakowanie?? a poza tym nie wiem wcale czy ten Bebilon starczalby ci na dluzej troche to głupie moim zdaniem

Gość iloveloveeeyou
dokladnie tak, jak pisze osoba wyzej

Gość iloveloveeeyou
mamamikolajka, sa promocje ale tylko na zwykly NAN NAN Active niestety tani nie jest no i w promocji go znalezc jest ciezko wiem bo juz 9 miesiecy na nim jedziemy :D

nan activ jest wzbogacony w zelazo i datego nazywa sie activ i jest w puszce chyba...to na poczatku mialam a potem juz zwykly nan i tez bylo napisane ze jest wzbogacony w zelazo juz nie pamietam w sumie bo pol roku temu maly przestal pic mleko takie w proszku...

mamamikolajka niiie no u mnie takiej promocji nie ma :P hehe a szkoda :P nie widziałam nigdzie :)