Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyneczka

interferon a ciaża.

Polecane posty

Mojego chłopaka czeka leczenie interferonem ze wzgledu na żóltackę.....czy w trakcie leczenie, ktore bedzie trwało pół roki mozemy zacząc starać sie o dziecko....

W żadnym wypadku NIE W trakcie leczenia i 1,5 roku po leczeniu. Pacjent podpisuje zobowiązanie,że będzie się skutecznie zabezpieczał w tym okresie (i po nim) Jeśli się okaże,że jesteś w ciąży lekarz prowadzący pacjenta od razu wypisuje skierowanie na aborcję! (oczywiście nikt Was nie zmusi, ale bez urazy..chyba nie chcesz urodzić świadomie "mutanta")

to racja faceci maja jeszcze dłuższy czas "wychodzenia" z leku. znanae mi osoby starały się spłodzić potomstwo przed interferonem.

Jestem osoba rozsądna i za nic w świecie nie chcialabym zostać mamą mutanta. nie mam pojęcia jak to wyglada z tym lekiem, dlatego pytam. jutro dowiemy sie wszystkiego od lekarza.

podczas kuracji absolutnie nie mozna zajśc w ciążę. i po też jakis czas. zreszta to samo usłyszysz dziś na wizycie.

tak jestem dowiedziałam się w ciąży po ciąży leczyłam się interferonem - jakoś dałam radę i z lekiem i bliźniakami na pokładzie. bądź wyrozumiała dla swojego faceta;)

Mój bedzie miał 2 raz interferon, najprawdopodobniej 20 lat jest chory....do tej pory mial dobre wyniki, teraz pcr ma bardzo wysoki, zalamał sie nie wiem jak go podbudować, nie mam z kim o tym rozmawiać

w 2004 roku mial interferon i wtedy pomógl, ale na dzien dzisiejszy wyniki wzrosly. okazało sie ze bedzie poddany kuracji zastrzykami z interferonu badz tabletkami. Zalezy od dalszych wyników badań