Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszonajola22

brak okresu test negatywny pomocy

Polecane posty

Gość przestraszonajola22

witam, ostatni okres mialam 8 marca, kochalam sie z facetem 12 marca, byl to 5 dzien krawienia, ktore trwa zazwyczaj 7 dni. Cykle mam długie lecz nieregularne od 28 do 37 dni. Moje pytanie czy mogłam zajśc w ciąze? do dzis nie mam okresu:( w miedzy czasie zrobilam 2 testy aczkolwiek oby 2 byly negatywne, boli mnie brzuch od 4 dni jak na okres ale okresu brak:( pomocy dodam ze sie nei zabezpieczalismy, ale nie skonczył we mnie.

Gość 222222
jak miałaś okres 8 marca to jeszcze trochę czasu do następnego okresu zostało...

Gość przestraszonajola22
testy robiłam 11 i 14 lutego, a w poprzednim poscie nie chodzilo mi o marzec ale o luty. wiec miesiaczke mialam 8 lutego a kochalismy sie 12 lutego przepraszam za pomyłke. Czy 30 dni po stosunku test powinien byc wiarygodny?

Gość przestraszonajola22
teraz to juz namotałam testy robiłam w marcu, okres zaczął sie w lutym eh

może przez stres albo dietę Ci się opóźnia.. i jak cykl masz nawet do 37 dni to może niebawem nadejdzie.

Gość 222222
no to test powinien być wiarygodny, z tego wynika że nie jesteś w ciąży ale możesz mieć jakies zaburzenia hormonalne, idź na wszelki wypadek do lekarza mogło się zdarzyć że przesunęła ci się owulacja a co za tym idzie okres ale to najlepiej sprawdzić u lekarza ale raczej w ciąży nie jesteś

Gość przestraszonajola22
niepokoji mnie ten bol brzucha, wyczytałam ze jak sie rusza to mozliwe ze rosnie macica, ciagle cos czytam i sporala stracju sie nakreca coraz mocniej, chyba zwariuje;] w tym internecie wszystko sie zdarza, okresy w ciazy, testy wykrywajace ciaze po 3 miesiacach itp, ech paranoja:(

no bo zdarza się okres nawet do 3 miesiąca. Idź do lekarza, zrób badania. Lepiej chuchać na zimne:*

Gość przestraszonajola22
powiem ze ja nie czje zadnych objawow ciazy, tylko moj facet on to wariuje gdy nie pojawia sie okres, zreszta wariuje juz tydzien przed... ech Ci faceci ;d

Gość powiem Ci
że ja ostatni okres miałam 22. Zrobiłam bete HCG jednego dnia wyszła 4 a na dwa dni już poniżej 1! Więc mam zaburzenia hormonalne i koniecznie muszę się wybrać do lekarza, tylko brak czasu, a w ciąży na pewno nie ejsteś. Okres moze spóźniać Ci się przez stres, spróbuj iść na impreze potańćzyć, mnie to kiedys pomogło, i na 2 dzien przyszedł okres. Niestety jesteśmy tak stworzone że nas układ nerwowy jest bardzo powiązany z hormonalnym ;)

Gość przestraszonajola22
dzis dostałam okres ;]

Gość agewwwa12
o boże jak fajnie, ze dostalas. ja tez czekam na okres