Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ona ona ona

Kłopotliwy trójkąt- jak postąpić?

Polecane posty

Gość ona ona ona ona

Witam. Sprawa jest skomplikowana. Wdałam się w pseudoromans z facetem własnej kuzynki, z która jestem dość zżyta. Wiem,że to świństwo z mojej strony, nie będę się usprawiedliwiać bo na to nie ma usprawiedliwienia ani wybaczenia. Trwało to krótko. Był u mnie po wizycie u siostry,całowaliśmy się i doszło też do jakichś pieszczot. Wszystko było ok, nie licząc naszych wyrzutów sumienia. Wyjechał ode mnie późną nocą. Minęło może pół godz a on rzucił się do mnie przez tel, że byłam w zmowie z kuzynką,która chciała sprawdzić jego wierność a ja jej w tym pomogłam. Nie muszę chyba dodawać,że to bzdura bo jakby ona wiedziała to byłaby afera i to nie byle jaka bo ma porywczy charakter:O Żadne argumenty do niego nie docierały,że nie ma żadnej zmowy. Moja kuzynka dalej nic nie wie. Jednak i tak kłócą się ciągle. On myśli,że ona wie o wszystkim a tymczasem nie jest świadoma a on nie porusza z nią tego tematu:O sprawa jest na ostrzu noża...boję się,że to co zrobiliśmy wyda się i ją stracę:O co prawda z nim już urwałam kontakt bo groził mi w złości,że zrobi mi krzywdę. Jednak pewne rzeczy miały miejsce...jak wybrnąć z tego? milczeć czy samej przyznać się?

Gość poweidz jak najszybciej
nie zazdroszcze:O

Historia jak z Mody na sukces :/ Ty powinnaś na kolanach do kuzynki gnać i ją przepraszać :/