Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulaaa82t56234

prosze, pomocy!

Polecane posty

Gość kasiulaaa82t56234

hm, tak wiec uprawiałam petting z chlopakiem, on mial wytrysk na moj brzuch, wytarlismy to chusteczkami, ja chyba dotknelam tej spermy, po paru minutach poszlam do lazienki, umylam rece żelem do mycia i załatwiłam sie, podcieralam sie papierem i wtedy cos mnie olsnilo czy czasami plemniki nie mogly przezyc i nie moglam ich przeniesc rekoma 'tam' gdy sie podcieralam ? moze juz schizuje, ale jest mi nie dobrze, pobolewa brzuch, glowa. ale moze to tez byc pms, bo przeciez jakby nie bylo jestem w 2 fazie cyklu wiec moze okres sie pojawi ? co Wy o tym kobietki myslicie? Bardzo prosze o odpowiiedz, pozdrawiiam! :)

Zawsze dziewczyny w takich sytuacjach wmawiają sobie boleści brzucha tłumacząc ze pewnie to już objawy ciąży ;d ;). Nie potrzebnie. Jeśli umyłaś ręce to sama woda wystarczyła, aby je zabić, dodatkowo użyłaś żelu do mycia, więc daje ci to 100%, że nic nie przeniosłaś na rękach ;). Nie masz co schizować, bo nie masz ku temu żadnych powodów. Plemniki nie przeżyłyby kontaktu z wodą , a tym bardziej ze środkiem myjącym.

Gość autorkkka
eh no dziekuje za pomoc, ale mam bole krzyza, brzucha, glowy, nudnosci. byc moze to pms, bo chyba ciiazy na 12 dni po stosunku to chyba troche za szybko. prosze o pomoc !