Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta Strzelec

Wierzycie w horoskopy? Oto moj milosny. ktory mnie zaniepokoil ;/

Polecane posty

Gość kobieta Strzelec

to moj horoskop milosny na ten rok, podaje najwazniejsze : "Nie trwaj w związku z kimś przy kim nie możesz być sobą" - jestem z osoba od 4 lat z ktora nie uklada mi sie najlepiej ale caly czas probuje ... Strzelce w związkach z długoletnim stażem, szukać będą sposobów na urozmaicenie wspólnego życia. W drugiej połowie Strzelce odczują zainteresowanie płcią przeciwną Osoby w stałych związkach powinny wystrzegać się przelotnych wrażeń i romansów. Wspaniała prognoza zwłaszcza w sypialnianych klimatach ale i przestroga przed przypadkowymi znajomościami.

Mi jakiś rok temu pisało ,że czeka mnie rozstanie z facetem :D już niedługo minie nam 3 rocznica :P a te całe horoskopy to o tyłek rozbić :P

Gość kobieta Strzelec
a oto horoskop mojego meza: "Pierwsza połowa może się okazać ciężka przede wszystkim dla Wag będących w stałych związkach. Rutyna pukać może do waszej sypialni, co za tym idzie, pojawić się mogą niebezpieczne spięcia. Najważniejsza okaże się szczerość, gdy jej zabraknie, związek rozpadnie się bardzo szybko" - w lozku ostatnio u nas kiepsko, ze szczeroscia tez. nie rozmawiamy zbyt wiele " Zatęsknisz za partnerem dającym oparcie, poczucie bezpieczeństwa i spełnienia w łóżku. Taki ktoś zapuka do twoich drzwi pod koniec lata. Pojawią się dylematy, zwłaszcza u Wag w związkach. Zostać u boku kogoś, z kim od wielu lat idą przez życie, czy poddać się chwili, komuś, komu naprawdę trudno się oprzeć." no wlasnie, czy powinnam sie obwiac zdrady ?? Co sadzicie? nie jest to najlepszy horoskop dla nas obojga i troche sie uzupelnia:( wyglada na to ze oboje bedziemy mieli ochote na jakis skok w bok? maz planuje wyjazd za granice czy wierzycie w takie rzeczy?

Gość u mnie w redakcji było tak
że kto przyszedł ostatni do pracy ten pisał horoskop :)

Gość fdgfdsg
do kościoła poganie!

Gość kobieta Strzelec
u mnie zainteresowanie plcia przeciwna w drugiej polowie roku a u meza pod koniec lata tez ma cos sie kroic .... :( ostatnio kiepsko nam sie uklada byla mowa nawet o rozwodzie podczas klotni, ale pozniej uznalismy ze sie kochamy itd... ale czy to wystarczy?

Gość kobieta Strzelec
chodzi mi o to ze porownujac moj horoskop i mojego meza widac podobienstwo ... i tu nieciekawie i tu... a w rzeczywistosci tez... sprawdzilam tez horoskop mojej mamy ktorej dobrze sie uklada i jej horoskop byl bardzo dobry

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
boze :o w kazdym horoskopie znjdzie sie cos co mozna przypasowac do swojego zycia.ot cala tajemnica horoskopow.w horoskopach zawsze pisza ogolnikami,tak zeby kazdy mogl sobie dopasowac do siebie. napisza ci ze czeka cie trudny okres, a ty powiesz ze faktycznie prawda bo akurat ci sie zepsul telewizor i musialas wydac 100 zl na naprawe. przestancie czytac takie bzdury a zajmijcie sie naprawa swoich relacji w zwiazkach,horoskop w tym nie pomoze!!!!