Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nivea kremmm

Nie wiem jak byc singlem znow....:(

Polecane posty

Gość nivea kremmm

w zyciu mialam 2 dlugie zwiazki, teraz sie rozpadl drugi, a ja czuje sie jak zagubiona istota, samotna, mieszkalismy razem a teraz puste sciany jak wracam do domu, nikt mnie nie wita w progu, nikt nie mowi, slonko jak ci minalk dzien...:(jak ja mam teraz byc sama?

Gość wychowana na ulicy
nie masz znajomych? Wyjdz gdzies z nimi, zabaw sie konkretnie, moze kogos poznasz? :) a moze zapros ktoras z kolezanek na nocne pogaduszki :)

Gość nivea kremmm
mam znajomych, ale moge sie ewentualnie spotkac z nimi raz w tygodniu, a tak wracam do pustych scian:( chyba zaczna gadac sama ze soba..

Gość nivea kremmm
nikt sie nie wypowie?

Gość husdfstfds
będzie ci smutno na początku, to zrozumiale, ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic. ja mieszkam sama i czulabym sie dziwnie gdyby ktos ze mna mieszkal. takze wszystko zalezy od punktu siedzenia.

Gość klerra
Wspolczuje ludziom, ktorzy nie potrafia byc sami z soba, nie maja zadnych zainteresowan, ktorymi aktywnie sie zajmuja, bo zawsze spedzaja jalowo czas z partnerem:O

Gość fdgfdsg
kup psa

Gość nivea kremmm
ostatnio doszlo juz do tego, ze wyginalam glowe, przykladalam sobie do dupy i gadalam z owsikami. jestem zrospaczona- zenby to chociaz jakis tasiemiec byl...

Gość nivea kremmm
klerra ja mam zainteresowania, ale czuje sie samotna bo jaka to radosc robic cos dla siebie, chcialabym przyjsc do domu i opowiedziec cos mi sie przydarzylo przez caly dzien, a tak wracam do pustego domu i jestem samam ze soba, to nie tak ze nie umiem sie niczym zajac, jestem bardzo zabiegana caly dzien, ale pod koniec dnia brakuje mi tego zeby sie do kogos przytulic, porozmawiac...

Gość wychowana na ulicy
to jest oczywiste, wlasnie stracilas partnera, samotnosc po zwiazku, w ktory sie zaangazowalas nie jest teraz czyms przyjemnym. hmm nie wiem co poradzic, moze poczytaj jakas ksiazke, idz na spacer, zapisz sie na jakies zajecia ....

Gość nivea kremmm
ostatnio wlozylam suszarke do wlosow do wanny i sie do niej przytulalam-tak mnie pokopalo,ze wyprostowaly mi sie wlosy lonowe.

Gość nivea kremmm
wychowana>>> dzieki za porade, moze za bardzo panikuje, moze bedzie jeszcze dobrze:P a ksiazki pochlaniam wiec sie dobrze sklada:)

Gość nivea kremmm
podszywom tez dziekuje:P

Gość nivea kremmm
prosze ;) zawsze mozesz znowu zaklikac-bede zaraz za toba :D

Gość nivea kremmm
no problem:)