Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaczki

Co chcielibyście przeżyc jeszcze raz? Wasze marzenia, wspomnienia, zwierzenia..

Polecane posty

Gość kajaczki

Co chcielibyście przeżyc jeszcze raz? Wasze marzenia, wspomnienia, zwierzenia! Ja np, chciałabym poczućjeszcze raz te "motylki w brzuchu" kiedy to poznałam obecnego męża, jak nie mogłam sie doczekać spotkania, te czekanie i dłużący się czas do randki! ależto było piękne i fajne! Teraz to już rutyna, motylków nie ma, szkoda! wszystko bym dała, żeby to jeszcze raz przeżyć!!! A co Wy chcielibyście powtórzyć? wpisujcie!!!

Gość jak mozesz ? jak mozesz pytam
pierwszy pocalunek...alez byl cudowny ;]

Gość wojownik wolności
okres dzieciństwa i szkołę, tak szkołę - ja chcę wrócić do tamtych czasów

Gość aha i ach
euforia gdy dostałam się na wymarzone studia :)

Chciałam bym poczuć wolność bez tracenia faceta jakby cofnąć się w czasie i iść na dyskotekę na imprezę z koleżankami i cieszyć się z każdej nowej znajomości i podrywu znowu szeptać koleżance "Ty Monika ten brunet się na Ciebie gapi fajny nie?'. Poczuć wzrok facetów na sobie i cieszyć się z tego bez wyrzutów sumienia albo iść ze znajomymi na kilkudniową imprezę szaleć i nie myśleć o tym czy ktoś będzie zazdrosny :P ale to się raczej już nie zdarzy :P nie wiem czy stety czy niestety powiem tylko ,że jestem jeszcze bardzo młoda .

Gość wychowana na ulicy
szkola- hmmm tak to tez, szczegolnie liceum, bym tam kilka rzeczy naprawila :) motylki w brzuchu- to jeszcze przede mna :) co ja bym hcciala przezyc jeszcze raz ...... ciaze :D

Gość kajaczki
no ja też bym chciała wrócić do liceum! piękne beztroskie czasy, a teraz, siedze w domu, pracy znaleść nie mogę przez co nie mogę realizować planów i marzeń! Życie jest trudną drogą do przejścia, a w szkole tak nie było!!

Gość dry your eyes
Chciałabym cofnąć czas i pobyć jeszcze troche z moim przyjacielem którego kocham i uwielbiam i bez niego moje życie jest puste, az sie wzruszylam :( Wszystkie smieszne akcje ktore mielismy, wszystkie noce wspolne kiedy zwierzalismy sobie z najskrytszych sekretow i otwieralismy sie przed soba jak przed nikim innym, tęsknie za tym :(

Gość dry your eyes
Poza tym chciałabym wrócic do dzieciństwa, do tych pieknych beztroskich czasów w których świat był cudowny i piękny, bezproblemowy, bezstresowy, bezkonfliktowy, taki dobry, ciepły, dziecięcy wiecie.. do tych znajomych z ktorymi leżelismy na trawie pod domem, gapilismy się w niebo, marzyliśmy o najdzikszych marzeniach, wymyslalismy sobie nasze życie to byly piękne chwile. Wciąż zyje przeszłością..

Gość ..MILI........................
1 dyskotekę , nie wybrałabym tej szkoły do której chodzę (mój życiowy błąd :( ) chciałabym przeżyć jeszcze raz chwilę w której spotkałam 1 raz moją pseudo przyjaciółkę nawet bym jej ręki nie podała :o

Gość kajaczki
MILI, a co akiego Ci zrobiła ta "przyjaciółka"? jeżeli można wiedzieć?

Gość kajaczki
No i co, nikt nie ma marzenia przeżyc czegoś po raz kolejny??

ja bym chciała żeby był rok 2001,5 grudnia, noc:) jak tata przywiózł mi z krakowa mojego kochanego psiaka(bokserkę Sonię), która była malutka jak królik, miał aniebieskie oczka, sfilcowaną sierść i piszczała jak nie wzięło się go do łóżka i nie przytuliło:) teraz już ma 9 lat i wiem, że nie zostało jej zbyt duużo czasu:(

Gość dziś nie mogę się przedstawic
1. chciałabym cofnąć się do czasów gdy żył mój najdroższy Przyjaciel. Może bym go uratowała, może chociaż przedłużyła jego krótkie 22-letnie życie 2. chciałabym wrócić do momentu gdy przytulałam się do mojego Byłego lub kiedy się z Nim kochałam. W tej kwestii zgrywalismy się na 100%, rozumiał moje potrzeby zanim ja sama zdałam sobie z nich sprawę. Dziś mam cudownego Chłopaka, kocham Go najmocniej na świecie i dobrze mi z Nim w łóżku, ale z tamtym było... mistycznie :D idealnie :D ? nie wiem, w każdym razie fajerwerki i brawa, wiecie o co chodzi... :D i to przytulanie też bylo inne. hmm, chyba Go za bardzo idealizuję :D

Gość kumiczka
półgnina idzie sobie drogą nagle zobaczyła kumiczkę , rzucuiła się na to bezbronne maleństwo i ukradła jej pieniądze. Kumcia się wkurzyła. Zaczęła walić pięściami w ziemie. kopnęła półgninę tak że poleciała do szamba. Pachnącego głównami. A te główna wleciałyy jej do gymby. Raz półgnina sobie spała . Przylazły świnie i nasrały na talerz i nasikały do szklanki a potem półgnina obudziła się i to wypiła i zjadła o jakie to było pyszne a potem znalazła karteczkę smakowały główienka i siki?

Gość Kokoon
ja kawalerstwo - nigdy bym się nie ożenił, po tym co wiem teraz!

Gość tez chcialabym wiedziec
ja chcialabm byc calowana i przytulana raz jeszcze przez jednego dupka, ktory sie przestal odzywac. i chcialabym wrocic do czasuow przedszkola-uwlelbialam swoje przedzkole:D

Gość Adele***:):):)
moj pierwszy porod, wybralabym inny szpital:O jeszcze raz zobaczyc po raz pierwszy nowonarodzonego synka:)

Gość sensitive23
Milosc o ktorej nigdy nie zapomnialam i chyba nie zapomne. Dodam ze minelo juz 15 lat od rozstania:((((