Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..MILI........................

byłyście/liście kiedyś zakochane ? jakie to uczucie ? ???????????????????

Polecane posty

byłyście/liście kiedyś zakochane ? jakie to uczucie ? słyszałam że powinno się czuć tzw . motylki w brzuchu itd. czy po długoletnim związku nadal jesteście zakochane ? ja mam już 19 lat i jestem w 3 letnim związku z facetem którego chyba nie kocham . tzn. nie czuję tej magii przebywając z nim , myślę cały czas o tym żeby wyjść na imprezę sama (chociaż nigdy nie byłam), że jeszcze się nie wyszalałam , że coś tracę bezpowrotnie czyt. młodość :( z drugiej strony jestem o niego zazdrosna i lubię nieraz ( nie za długo bo staję się męczące) jego towarzystwo .jak myślicie czy to miłość czy raczej przyzwyczajenie ? a może tak jest zawsze w dłuższych związkach ?

ja chyba też jeszcze nie byłam tak naprawdę zakochana . kiedyś w wieku 16 lat byłam zauroczona w pewnym chłopaku (bo to zapewne nie była miłość) ale czułam się bosko jak go widziałam znajomość z nim trwała 3 miesiące po czym odbiła mi go 25 latka przy której byłam małą dziewczynką :( i żeby odegrać się na tym 1 chłopaku postanowiłam na 1 lepszej dyskotece wychaczyc sobie jakiegoś kolesia aby się zemścić i tak sobie wychaczyłam już na 3 lata ...

Gość degszgfdgdeg
ja sie zakochałam w mezu od pierwszego wejrzenia miłosc to obsesja, czujesz ze jestes kims nadzwyczajnym szczesliwym, myslisz ciagle o tym drugim człowieku

i nadal jesteś tak bardzo zakochana w swoim mężu ? a jak uważacie że to co opisałam w 1 poście ,to znaczy że nie kocham swojego chłopaka ?

Gość bylaaaaam.........
nerwówka przed spotkaniem, stroisz się chcesz jak najlepiej wyglądac, pilnujesz sie zbey nie palnac zadnej bzdury na spotkaniu, dziwne uczucie w zoladku :) myslisz o nim 50 razy na minute i nie wyobrazasz sobie swojego zycia bez niego , kiedy odchodzi brakuje ci tlenu, ja to tak odczuwam..

Zakochanie to chemia. Najlepszy narkotyk na świecie ;) mnie i moja totalnie pogieło wtedy. Mieliśmy skrzydła a nie czuliśmy tylko w brzuchu... Mówili ze zwariowaliśmy to byl obłęd... Po roku moge napisac ze chemia mija i wtedy zostaje albo milosc albo pustka... Nadal o niej mysle nadal chce z nia byc nadal tesknie itd ale to juz nie 800 sms dziennie, potrafie zrobic kanapke a nawet czasem przestać o niej myśleć na jakis czas ;) itd. Co ty czujesz. .. Tylko ty wiesz tak naprawde. Rozumie Cie twoje rozterki przemysl czy dasz rade bez niego co wtedy czula bys czy wyobrażasz sobie siebie w ramionach innego co czułabys jakby odszedł itd przemysl to sama

Gość mirewa
ja też miałam uczucie,że motylki są w brzuszku :) miałam kłopoty z jedzeniem, bóle żołądka, zdarzało mi się płakać ze szczęścia.ale niestety okazywało się za każdym razem, że nic z tego nie wyjdzie... najgorsze jest to, że coś się czuje do osoby, która w pewnym sensie zrujnowała Ci życie...

wiem że to co napisze zabrzmi trochę dziwnie ale no cóż taka jest prawda : siebie w ramionach innego mężczyzny sobie wyobrażam (w ogóle lubię o tym marzyc tzn. o jakiejś romantycznej przygodzie ;) natomiast jego w ramionach innej kobiety sobie nie wyobrażam ale to chyba tylko zazdrosc :o( nie lubię w sobie tej cechy )a nie miłosc