Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowoooo

wycieczki last minute

Polecane posty

Gość anonimowoooo

jakie sa tego plusy i minusy?? tzn.bardziej mnie interesuja minusy...bo duzym plusem jest juz to ze mozna za dobra cene gdzies sobie wyjechac...no a minusy poza tym ze sie nie ma pewnosci gdzie sie pojedzie i ma sie malo czasu zazwyczaj na spakowanie..

Gość plemionka??
parę lat temu byłam tak w egipcie.owszem było mało czau ale do egiptu nie trzeba było dużo ubrań. cena o połowę niższa. jak kupujesz,normalną'' wycieczkę też nie wiesz gdzie trafisz.

Ja bym się jakichś szczególnych minusów nie doszukiwała. Wiadomo, mniej czasu ale poza tym? Może ma ktoś większe doświadczenie w takich wyjazdach? A co do samych ofert last minute - to jeśli teraz jeszcze ktoś szuka to niech kuknie sobie tu - http://www.allinclusive.com.pl/lastminute.html (Egipt na przykład od jutra ;)).

"nie ma pewnosci gdzie sie pojedzie i ma sie malo czasu zazwyczaj na spakowanie.." Dlaczego nie ma pewności? Kilka razy korzystałam z LM i zawsze wiedziałam, gdzie jadę.

Gość nsdochwi
jak sie rezerwuje juz w listopadzie wakacje na przyszłe lato to ceny sa niższe od last minute, a można przebierac w ofertach. Dodatkowo w last minute nie ma takiego wyboru, bierze się to co zostało. 2 lata temu wybierałam wakacje tak wcześnie a kolega last minute, miał nawet wyższą cene a hotel gorszy

Gość nsdochwi
oboje lecieliśmy do egiptu, na termin w lipcu, ja tydzien pozniej. w dodatku dowiedział sie tydzien przed wylotem, trudno jest tak szybko zaplanować urlop

Gość paras
jesli masz mozliwosc szybkiej decyzji i nic Cię nie trzyma, to takie wycieczki mają same plusy w postaci ceny i róznorodności :D polecam teraz rozejrzeć się na stronach biur, jest aktualnie duzo lastów, mozna upolować cos naprawde super :)

Gość Sandra1985
Ja co jakis czas wchodzę na strone Rainbow Tours, bo mają fajne oferty na lasty. Oczywiście jest to dobre dla osób które z dnia na dzień moga sobie wziąć urlop, a my szcęśliwie z koleżanką do takich należymy.

Ja byłam na lasta na wakacjach :P nie to jak pięciogwiazdkowy hotel za 2 tyś. :D

Gość sisinka
Ja kocham lasty, bo lubie wyjeżdzac spontanicznie, a na szczęście moja praca pozwala mi na to, żeby nie planować urlopu nie wiadomo jak wcześnie ;) teraz poluje za jakimś tańszym wyjazdem do Egiptu, może podpowiecie, z jakim biurem tam teraz warto jeżdzić?

Gość haaaaaalina
Polecam Ci Rainbow Tours na wyjazd do Egiptu. Bardzo przyzwoite hotele no i ceny. W zeszłym tygodniu pochodziłam po biurach podróży i chyba oni maja najlepsze oferty na Egipt.

Gość Ytyyyyy
pracuje w turystyce i zawsze stanowczo odradzam kupowanie tzw. first minute, gdyz wbrew pozorom jest to oferta bmniej pewna niz last minute, z powodow znanych branzowcom minusy- czesto jest tak ze dostajesz inny hotel- ale musi on byc w tej samej klasie gwiazdkowej i w tej samej miejscowosci, czesto zamiana jest naprrawde na plus wiec zanim zaczniecie sie drzec na niczemu winnych rezydentow, obejrzyjcie zamieniony hotel- bo warto przystac na zamiane

Gość jolool
Ja tam zazwyczaj latam na first minute i jeszcze nigdy nie narzekałam. Wiem już przynajmniej gdzie polecę, mam dokładnie zaplanowany urlop i nie muszę się stresować czy potem znajdę coś odpowiedniego. Teraz zarezerwowałam już na koniec czerwca wycieczkę na Teneryfę w Alfie. Wiem, że dobrze zrobiłam. Przynajmniej miałam wybór co do hotelu bo jeszcze większość jest wolnych i wszędzie są miejsca.

Gość Dobs
Cóż, plusem wycieczek last minute jest niewątpliwie ich niska cena, minusem zaś fakt, że nie mamy wiele czasu na zwiedzanie etc. jeżeli ktoś jednak szuka taniej oferty, to ta jest jak znalazł: http://www.spokojnewakacje.pl/

Gość gość
Zgadzam się. Firma SPokojne Wakacje ma naprawdę dobre oferty wczasów w całej Polsce. Osobiście je polecam, bo warto.

Gość gość
wycieczki last minute s spoko, jeśli tylk masz mozliwośc w ostatniej chwili wziąć sobie urlop na 7 dni ;)

Gość gość
Ja natomiast polecam biuro podróży www.btmagellan.pl tam i bez oferty last minute można znaleźć bardzo ciekawe oferty! :D

Gość gość
Korzystałam z biura www.btmagellan.pl , na mnie również zrobił dobre wrażenie. :) wszytko odbyło się wedle ustaleń i za atrakcyjna cenę, polecam. :)

Gość halunka
no ja byłam z Coral Travel - wyjazd świetnie zorganizowany, bezpieczny - tak że spokojnie można odpocząć! ja jestem zadowolona z decyzji że z nimi pojechałam!

Gość gość
W tym roku dorwałam super tygodniową ofertę wakacyjną na Teneryfie z biurem www.kostravel.pl przez małą ilość formalności szybko załatwiłam cały temat!

Gość Tuszka

ja wlasnei znam Coral travel i byłam z nimi pare razy na różnego rodzaju wyjazdach. i szczerze mówiąc bardzo sobie je chwalę - w pełni organizacja, bezpiecznie i fachowo! polecam

Gość kalimera

Z jednej strony wiem, że trzeba nowym podmioto na rynku dawać szansę, a z drugiej strony ja z nowym biurem podróży nigdy bym się na wyjazd nie zdecydowała, jak dla mnie to jednak za duże ryzyko i wolę postawić na podmiot o ugruntowanej już pozycji, my od dawna z Itaką jeździmy, parę razy TUI testowaliśmy, ale ostatecznie to Itaka dla nas wygrywa i cenami i profesjonalizmem jeżeli chodzi o organizację wyjazdów

Gość Alxa

ja jeżdżę z coral travel i szczerze mowiąc jestem bardzo zadowolona z ich last minute - bardzo fajnie i bardzo komfortowo. można wypocząć i na prawdę za rozsądną cenę zwiedzić świat!