Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annare

toast za rodzicow

Polecane posty

Gość annare

Kochani prosze pomozcie! Zamiast tradycyjnego podziekowania dla rodzicow chcialabym poprostu wzniesc uroczysty toast z krotka przemowa. Problem w tym ze jestem raczej umysl scisly i nie bardzo potrafie ujac w slowa to co czuje. Moze macie jakies pomysly na mila moze nieco zabawna przemowe? Bardzo bede wdzieczna za wszelka pomoc! Przy okazji pozdrawiam wszystkie przyszle panny mlode (i panow tez oczywiscie)!

Gość a ja wole czekolade
Mi tez takie rozwiazanie bardziej sie podoba:) bo nie wyobrazam sobie tych tancow w koleczku... i podobnie jak Ty jestem umysl scisly i nawet maili dlugich nie potrafie pisac juz nie mowiac o jakis wydumanych przemowach ;) Podziekuje ze wychowanie i wsparcie i moze poprosze wszystkich gosci zeby odspiewali dla nich sto lat a my w tym czasie damy jakies upominki. a potem cala sale zaprosimy do tanca i tyle :)

taki toast kopiowany z Internetu to nie jest dobry pomysł. Szczere, od serca słowa będą wielką radością. Nikt nie zna tak Twoich rodziców jak Ty - żadne słowa obcej osoby nie oddadzą tego, co tak naprawdę do nich czujesz. Weź kartkę, zrób burzę mózgu - wypisz sobie hasła, które kojarzą Ci się z rodzicami, sytuacje, anegdotki... Na pewno zabrzmi lepiej niż wierszyk skopiowany i powtarzany na niejednym przyjęciu. Przecież Twoi rodzice są wyjątkowi :)