Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem Witek

Witam

Polecane posty

Gość jestem Witek

Gość jestem Witek
W zasadzie chciałem powiedzieć, że niczym nocny kot skradam się po torach kolejowych w Koluszkach czatując na niespodziewanych gości w postaci pijanych nietoperzy, którym wygrzebując miód z uszu śpiewam kołysanki po węgiersku

Gość jestem Witek
widzę zupa że się nie wyspałaś bo piszesz od rzeczy zamiast się przywitać jak człowiek..napij się, to ci ustawi mózg na własciwym miejscu ......{......} ......{____} ......|......| ......|......| ......|......| ...../.........i .../............i ../...............i /...................i |....................| |..__________....| |.|................|.| |.|..WUTKA.....|.| |.|..CZYSTA....|.| |.|___________|.| |....................| |....................| |....................| |______________|

Gość jestem Witek
nie kaca debilu tylko wieczną stójkę poranną. Na wuefie w szkole muszę ubierać obcisłe spodenki i przywiązywać kutasa sznurkiem żeby się ze mnie nie śmiali. Wiecznie mi sterczy, ręczne robótki nie dają efektu. Chciałbym w końcu zaruchać i tu trafiłem. Może któraś się da ? Czy to aż tak źle ?

Gość forum ŻYCIE EROTYCZNE
🖐️))