Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka_z_kręconymi_włoskami

Szukam mężczyzny

Polecane posty

Gość no nie wiemnie wiem
odchodzi czyli jeszcze nie odszedl czyli jest szansa :)

chciał czasu - powiedział że 2 tygodnie, może krócej.. ale ja zeświruję w takim stanie niepewności. Pogodzę się z odejściem a on wróci? Będę żyć nadzieją a on mnie zostawi? To chore ;(

Spójrz na to z innej strony, teraz bedziesz miała czas dla siebie zajmij się czyms rozwijaj siebie :) dla mnie moja eks tez znaczyła dużo, ale cóż nie byliśmy sobie pisani. Znalazła sobie innego ja jeszcze nie i jakoś nie szukam na siłę.

Boję się samotności :( nie chcę.. Trudno będzie mi się pogodzić z rozpadem związku, bo jest we mnie przekonanie, że ten z którym byłam, był najlepszy.. i nigdy nie spotkam podobnego szczęścia..

Gość no nie wiemnie wiem
a dlaczego On chce czasu?chodzi o ten esemes?

Gość no nie wiemnie wiem
no ale wiesz on chce czasu a Ty zaraz szukasz kogos na zakladke ?po co?trzeba troche byc samym uspokoic sie wyciszyc moze sie ulozy

Nie szukam.. po prostu chciałabym uspokoić serce myślą, że może wcale nie był taki idealny i niepowtarzalny. Chciałabym wiedzieć, że nie będę skazana na związek z prostym gburem.. że są ludzie równie wartościowi jak on był ..

Mam czarną xwkę - mężczyźni inaczej podchodzą do takich spraw. Ja się bardzo zaangażowałam, oddałam całe swoje serduszko, każdą chwilkę z życia, żeby usłyszeć "sam już nie wiem co do Ciebie czuję". To tak łamie, że nie mam siły wstać, żyć..

Gość jeszcze jeden nie odszedl
a ty juz szukasz nastepnego ??? tamtego podobno kochasz nad zycie , oddalas mu cale serduszko jak piszesz wiec ten kim ma byc ??? lekarstwem na porzucenie, samotnosc ?? i co mu dasz ??? troche czasu, czasem buzi ??? wez sie ogarnij kobieto !!!!!!!

Ale ja nie szukam mężczyzny dla mnie. Szukam mężczyzny , a właściwie zastanawiam się, czy tacy istnieją..

Oj nieprawda podchodzą tak samo jak kobiety :) kocha albo nie ! a, że tego nie mówi albo miłość okazuje w inny sposób. Myślisz, że ja swojej byłej kobiecie nie oddałem serduszka ? Zrobiłem dla niej wiele, zrobiłbym jeszcze wiecej. Tylko widzisz nie każdy potrafi zrozumieć myślenie drugiego człowieka, a jeszcze inny dochodzi do wniosku że to nie to. Czasem warto dać sobie spokój, niż trzymać się niczym tonący brzytwy.

Wszyscy macie takie fajne podejście :) to prawda, że miłość otumania. Czuję się otumaniona :P "czarny" ile Ty masz lat, że tak mądrze potrafisz do tego podejść ?