Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brygitte

Poszukuje mądry napis,motto na tatuaż...

Polecane posty

Chcę zrobić tatuaż na karku jednak żaden napis który mam nie jest idealny może coś podpowiecie?

Gość eterfhsdfhdsfh
a to rozumiem tatu na szpan.. ze nie masz pomysłu? prawdziwy tatuaz okresla osobę.pokazuje cos o tej osobie,jest pamiatka lub mottem

Nie, nie na szpan...na szpan tatuaże robi się e wieku 18 lat a nie 30 ;P to jest dokładnie przemyślane i właśnie w 30 urodziny mam zamiar zrobić tatuaż...;) jednak na napis nie mogę się zdecydować.

Gość lysa ona, łysy on:D
"jestem karkiem"

wiesz...tatuaz to coś 'Twojego" zostaje na zawsze i juz zawsze bedzie wyrażał Ciebie. Zamierzasz więc kierować sie w jego robieniu podpowiedziami na forum? Zastanow się co liczy się dla ciebie najbardziej, co kochasz najbardziej lub może jest coś w Twoim życiu do czego masz szczególny sentyment..np jakieś zdarzenie z przeszlości, mama..dziecko... Nie wypisuj pustych morałów bo za 20 lat sama nie będziesz wiedziała czemu akurat takie motto wybrałaś..to musi byc cos wyjatkowego.

Gość 0straSiostra
ja bym napisała "lubię pływać i jeździć motorem" ale to za mało tajemnicze...

Gość może poszukaj w cytatach
łacińskich, to zawsze ładniej brzmi i jest bardziej enigmatyczne :) A jeśli coś bym Ci odradzała, to właśnie kark - w ten sposób sama nie będziesz mogła oglądać tatuażu, nawet w lustrze będzie trudno.

Gość a mozeeeeeeeeee
robie z polykiem???

Gość big girl
hej tatuaż wykonany na karku nie ma zalet... jest widoczny. za dwadzieścia lat też będzie, tylko że na dodatek rozlany. Nie budzi pozytywnych skojarzeń, ja wykonałabym go w miejscu lepiej do tego przeznaczonym jak : łydka, łopatka lędzwia, bark. miejsca które wymieniłam charakteryzują się tym że tatuaże tam wykonane mają najwiekszą trwałość i są wygodne w noszeniu. Poza tym wykonanie tatoo z tektu z kafe to żenada za 2 lata będziesz się wstydzić że to zrobiłaś, a całe życie inni będą na to patrzeć.. i nikt ci nic nie powie, tylko się każdy gapi tekst który chcesz wytatuować musi być TWÓJ bliski sercu i naturze TWOJEJ a nie mojej czy przedmówców ( trzy lata doświadczenia w pracy tatuatora)

ja bym na twoim meijscu napisała tak "Si vis amari-ama", co znaczy-"Jeśli chcesz być kochany-kochaj".Ładne, co? I łacińskie,jak chciałaś.

Gość pólsierotka Marysia
kiwi do tego trzeba mieć karczycho,a anie kark :D

Gość "pięknie się starzeję"
🖐️

Gość ja bym napisała...............
Głupich nie sieją - sami rosną

Gość ogamenista
kiedys taki cytat widizalem i zapadl mi w pamiec moze Ci sie przyda: "stracisz...zrozumiesz" interpretacja dowolna, a jak wiele niedomowien, to brzmi madrze :)

Gość nioasidbshi
"poznaj siebie", będą Ci o tym przypominać i może w końcu zrozumiesz, ze poznanie siebie jest wyzwoleniem, na razie nie rozumiesz co to wogóle znaczy poznać siebie, ale w końcu pojmiesz