Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdalniesterowana

Czy zarzadzanie to dobry kierunek studiów????

Polecane posty

Gość zdalniesterowana

Bo chciałabym byc buisnesswoman.

Gość skonczyłam .
zarządzanie. W lipcu miałam obronę. Pracy nie mam do tej pory.

Gość poooooooooooooooo
Chyba całkiem ok, pod warunkiem, ze masz predyspozycje do takiego zawodu. Czyli nie jestes szarą, niesmiałą myszką, która boi sie odezwać

Gość zdalniesterowana
ja bym chciała studiowac na UJK w kielcach. Tylko zastanawiam sie,czy bedzie praca po zarzadzaniu......

Gość no po kieleckiej
uczelni to życzę powodzenia. hahahaha

to powiedzcie mi po czym teraz jest praca?! :D bo każdy po studiach mówi ,że pracy nie ma.. zastanawiam się jeszcze nad dietetyką i fizjoterapią.

Gość pewna praca
medycyna, farmacja, informatyka

Gość niekoniecznie studia
może warto zdobyć konkretny zawód : fryzjer, kucharz a nie tylko wszyscy studia i studia, studia ok ale jak masz fach w ręku w razie czego.

chciałam iść na farmację , ale nie dostanę się pewnie :) strasznie wysokie wymogi.

Gość zdalniesterowana
ja sie zastanawiam jeszcze nad biologią albo połoznictwem...

no ja też nad położnictwem, ale nie wiem czy nadaję się do tej pracy... czy by mnie nie przerosła.

Gość Ylka
Zajebisty, moj chlopak studiowal, na 3 roku stwierdzil, ze jest to gowno, po ktorym nie znajdzie sobie pracy, nie interesuje go to wcale, wiec rzucil studia. Brawa dla niego ;/ Coz, zycie. Jak bedzie

Gość zdalniesterowana
kicikota- a pielegniarstwo???? moim zdaniem po tym jest praca i ogólnie sytuacja pielegniarek wyglada teraz lepiej niz kiedys, bo wiekszosc konczy studia. Co do fizjoterapii- tez nad tym myalalam, ale po tym nie ma pracy.... Prawie kazda uczelnia prywatna i panstwowa prowadzi ten kierunek.... Tyle absolwentów wychodzi... Namasujeszsie kilkadziesiat osób dziennie, a dostaniesz 800zł.... Moja kumpelka tak ma...

no właśnie wiem , z tą fizjoterapią tak jest... u mnie w mieście jest też taki kierunek jak odnowa biologiczna - SPA . też o tym myślę... ale to prywatna uczelnia i to już będzie ostateczność. A co do pielęgniarstwa to nie wiem czy się opłaca to studiować... bo nauki jest multum!! prawie tyle co na lekarskim, pielęgniarka musi wiedzieć prawie tyle co lekarz , a w porównaniu do niego zarabia grosze... nie wiem, ale jakoś pielęgniarstwo do mnie nie przemawia...

Gość zdalniesterowana
ja z kolei zawsze chciałam byc pielegniarka,ale jakos to w sobie tłumiła... i tez mam dylemat...

ja jestem na farmie ale policealnej ;) na studiach nie dałabym rady a w policealnej wcale nie lepiej, nie mam głowy do takiego kucia na pamięć czasem mnie to przerasta już :O ale kierunek bardzo dobry ;]

Gość zdalniesterowana
piwo z sokiem malinowym- a nie wycofuja juz tych technikow farmaceutycznych????? ja myslalam zeby połaczyc pielegniarstwo z zaocznym studium farmacji własnie tym policealnym, co myslisz o tym?

Gość poooooooooooooooo
Jak dla mnie to najlepiej skończyc cos ogólnego, po czym ma sie pojęcie, jak funkcjonuje świat pieniądza i lekko przy tym polizac prawo - słowem ekonomia. Po tym można robić różne rzeczy, niekoniecznie stricte ekonomiczne.