Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

kupilam komplet poscieli do lozeczka, baldachim, ochraniacze i posciel, mamy juz lozeczko zlozone, moj porod za ok 1,5 miesiaca, zastanawiam sie czy juz mozna prac wszystko? I czy prac ochraniacz? Jak tak to w ilu stopniach i jak pierzecie rzeczy dla noworodka?

Gość a ja uwielbiam taniec
ja nie pralam i nic dziecku nie bylo... ale jesli juz to ochraniacze pewnie wypralabym recznie, zeby nie popieprzylo sie wszystko w srodku. :P

no wlasnie boje sie do pralki wkladac, chyba ze na pranie reczne?

wiecie co nie chcialam go prac, ale tak smierdzi octem ze sie nie da wytrzymac...zreszta jak cala posciel. A mysliscie ze juz czas prac ubranka? Bo moj maz twierdzi ze jeszcze za wczesniej i po co teraz prac jak sie zakurza....

Gość laurkaaaaaaas
ja sadze ze juz czas !!! jeszcze troche i mozesz w kazdej chwili urodzic ! ja pralam jakies 2,5 miesiaca przed porodem , zostala mi tylko posciel do wyprania wszystko inne wyprane i wyprasowane czeka :) dzidzia ma byc za 3,5 tyg :) ale juz pcha sie na swiat ;)

no wlasnie nie bede chyba czekac na meza, tym bardziej ze mam lozysko 2 stopnia dojrzalosci wiec moze tak byc ze urodze wczesniej, chociaz bardzo bym nie chciala bo moja malutka jest mniejsza o 3 tygodnie niz powinna i za malo wazy, wiec chcialaby zeby jak najdluzej sobie siedziala w brzuszku i rosla, no ale nigdy nic niewiadomo

ja pralam ochraniacze i wszystko w 40 stopniach, nie mialam obaw ze cos sie stanie,ale pewnie wszystko zalezy od jakosci wykonania. 1,5 miesiaca to nieduzo czasu,zwlaszcza ze trzeba wszystko wyprasowac (no moze poza ochraniaczem)

pierze się w tylu stopniach ile zaleca producent, możesz teraz wyprać ale schowaj żeby się nie kurzyło :) no i oczywiście w płynie lub proszku dla dzieci

ja mialam wyprane i wyprasowane w szufladach ok.2 miesiace - potem ciezko prasowac z brzuchem, chociaz ja i tak na siedzaco prasowalam zeby nie obciazac kregoslupa