Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puppy...

czy szczeniak jest chory?

Polecane posty

Gość puppy...

od tygodnia mam w domu szczeniaka. Teraz ma 12 tygodni i od dwóch dni sika co 5 min. wychodze z nim czesto do ogrodu, tam się załatwi, po czym po powrocie do domu znowu.... i potrafi co pare minut. Na poczatku tak nie było, sikała co 1-2h. Czy możliwe jest ze sobie pęcherz przeziebił czy coś innego? A może taka jego natura? Dodam jeszcze ze na poczatku załatwiał się w jedno miejsce ( na dywanik), ale juz wie że ta nie można więc leje pod siebie tam gdzie stoi... pomocy...

Gość ninika
przeziebil pecherz.

szczeniaki sikaja czesto, ale nie az tak. Z tym wychodzeniem na dwór to nie przesadzaj, może od tego sie przeziebił. Ma wszystkie szczepienia już zrobione?

Gość puppy...
kurcze, czytałam że przeziebienie pęcherza wiąże się z sikaniam krwią, a tego nie zauważyłam. Czy taki przeziębienie moge sama mu wyleczyć, czy konieczna jest wizyta u weterynarza?

Gość puppy...
szczepienia ma wszystkie. to jest berneczyńczyk i jak wychodziliśmy na dwór to lubił rozłożyć się na śniegu, dlatego pomyślałam,że mógł się przeziębić..

Gość ninika
proponuje do wterynarza. bardzo mozliwe ze sprawia mu oddawanie moczu ból. lepiej jest sie zapytac specjalisty co i jak. moze przepisze zastrzyki.. cokolwiek.

Gość puppy...
dzięki za odpowiedź. musze się w takim razie umówić na wizytę.

Gość ZAMIAST PYTAĆ NA FORUM
zadzwoń do lecznicy pewnie bez leczenia się nei obędzie nieleczone przeziębienie może rozwalić nerki

Gość puppy...
byłam u lekarza - psiak ma zapalenie cewki moczowej. Więc faktycznie nie należy lekcewazyć tkich zachowań pieska.