Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reds

proszę doradżcie :(

Polecane posty

Gość anooo
No to ci wspolczuje. A mowisz mu o tym? Jak tak to co on na to?

Gość polaczek3432
Nie podoba ci sie to możesz znależć sobie innego. Albo chcesz to idz. itd. Nie mam odwagi od niego odejść, nie ze wzgledu na tego drugiego. Boje sie tego całego zamieszania i to ze chce mi zabrac dziecko. Ale gdzie on był 3 misieace jak dziecko sie urodziło??? Ciagle jego nie było. Albo siedział przed laptopem.

ewa-- napisałaś "kazda zmiana jest dobra i zawsze wychodzi na lepsze!!! jeszcze nie bylo inaczej. I trzeba robic w zyciu to co chce sie robic i spedzac zycie tak jak sie chce je spedzac...oczywiscie nie krzywdzac innych.. Wlasne szczescie przede wszystkim..a reszta sama przyjdzie" mam nadzieję,że będą to prorocze słowa dzięki :)

Gość anooo
polaczek---> No wiem to jest wszystko bardzo skomplikowane, my nie my dziecka. No ale twoj maz za pewnie sie czuje, musisz cos z tym zrobic, niech wiecej czasu zajmuje sie dzieckiem, chociaz to.

Gość polaczek3432
Zajmuje sie jak jestem u dentysty albo na zakupach. No i jak jego poprosze.

Gość anooo
reds---> Mowiac szczerze, kazda zmiana moze byc zła i dobra, a najczęściej taka i taka to jest utopia ze jest tylko dobra...

Gość ewa----
ja uwazam,ze lepiej jest zalowac,iz cos sie zrobilo, niz zalowac,ze nie ruszylismy palcem, czy to ze wzgledu na wygode, przyzwyczajenie, strach. Strach jest najgorszy, boimy sie ryzyka, boimy sie stracic to, co juz mamy, choc daleko "temu czemus" do idealu. Strach jest winien wszystkiemu..

Gość ewa----
och..widze, ze dyskusja kwitnie ;-)