Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o pomoc..............

Nie wiem co sie dzieje....

Polecane posty

Gość Proszę o pomoc..............

Powinnam dostac za 2 dni okres. Mam od kilku dni plamienia takie jak przy koncu miesiaczki, slabe i brazowe. Chodze regularnie do lekarza ale nic mi konkretnego nie mowi.....niby wsz.ok. Nie wiem...miala ktoras z Was cos takiego??? Od miesiaca mam nieregularne okresy. Załamana jestem. Wybiore sie jeszcze do endokrynologa, bo moze to hormony .... mam 25 lat.

Gość a ja uwielbiam taniec
moze plamisz wlasnie dlatego, ze zbliza ci sie okres??? ja mam 23lata i od zawsze mam nieregularnie.

Gość Prosze o pomoc...........
Tzn. od 3 miesiaczek mam nieregularny okres (nie od miesiaca). Nigdy nie mialam plamien przed okresem... Boje sie ze moge byc chora na cos, chociaz zmienialam ginow i nic niby mi nie dolega. Mam upławy jeszcze z ktorymi nie moge dojsc do skutku. Ciagle biore jakies globulki ktore mi pomagaja na tydzien a pozniej znowu to samo. To chyba nie grzybica, bo nic mnie nie swedzi.... Masakra juz staram sie dbac o siebie i profilaktycznie chodzic do lekarza...a co jesli on czegos nie widzi??

Gość paulina 24
Nie panikuj bo nie masz powodów czasem tak jest że przed okresem może wystąpić plamienie. co do upławów to bierzesz tabletki anty??? Ja się leczyłam 4 lata na upławy i nic mi nie pomagała a po odstawieniu tabletek one same znikneły więc może to jest przyczyna

Gość Prosze o pomoc..........
nie biore tabsow. Nie chce sie truc.... Niestety wlasnie sie dowiedzialam, ze moj facet rozmawial ze znajoma endrokrynolog i prawdopodobnie moge miec zespol policystycznych jajnikow- musze zrobic jeszcze badania... Dziewczyny jestem załamana, siedze w pracy i becze..... boje sie panicznie raka i cukrzycy, ktora wystapila w mojej rodzinie a przy policystycznych jajnikach wzrasta prawdop. zachorowania. Mam nadwagę....... jestem załamana.......

Gość 111111111111111111111111111
przestań panikować! jaki rak, jaka cukrzyca? plamienia przed okresem to nie objawy raka. Oszalałas chyba. Może poprostu masz jakies zaburzenia hormonalne. Idź do dobrego lekarza, niech da ci skierowanie na badanie hormonów i wtedy bedziesz wiedziała. A wczesniej miałas regularne miesiączki? Przy pco są one bardzo nieregularne lub wcale ich nie ma. I nie stresuj sie, tylko porób sobie badania.

u mnie pojawiają się takie brązowe plamienia tuż przed miesiączką ;)

Gość Prosze o pomoc...........
moze i racja...panikuje ale wiem jakie zdrowie jest wazne, znalazlam niedawno pasje, chce sie oddac temu a nie myslec o chorobe....... A przy PCO mozliwe jest rak??