Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prada_

mała słodka zemsta

Polecane posty

Gość Prada_

Jak można się zemścić na chlopaku, trochę utrzeć mu nosa? Uważa się za zajebistego kobieciarza i podrywacza, dodatkowo znam jego hasło na fb? patrząc na jego wypowiedzi to szkoda mi tylko tych dziewczyn, które wierzą ze pisze takie miłe słowa i zaprasza na kawę tylko ją jedna, a pisze naraz z około 7 dziewczynami :O !

Gość Prada_
podnoszę

Gość Prada_
nikt nie pomoze?

Gość Prada_
up

Gość a pluj sobie
Zemsta jest zła...

Gość bebeusaaaaa
Prada_ Jak można się zemścić na chlopaku, trochę utrzeć mu nosa ? Uważa się za zaj**istego kobieciarza i podrywacza, dodatkowo znam jego hasło na fb? patrząc na jego wypowiedzi to szkoda mi tylko tych dziewczyn, które wierzą ze pisze takie miłe słowa i zaprasza na kawę tylko ją jedna, a pisze naraz z około 7 dziewczynami Nie wierze, ze Ci szkoda tych dziewczyn ;) Ty masz ochote tylko i wylacznie sie zemscic na nim, bo Ciebie olal. Wiec, nie wmawiaj, ze Ci ich szkoda, chcesz je tylko 'uzyc', przyznaj sie! :PPP

Gość a co jej zrobił
szejku ale ty masz pomysły,pomyśl najpierw ma taki charakter to nich go olewa i już

Gość blondi_2001
Ja już wiem co zrobię jak się będę rozstawać z ...,powiem mu zgodnie z prawdą że ma małego i miękkiego...........

Gość a co jej zrobił
hehehe :D ciekawe jak na to zareaguje

Gość a co jej zrobił
ale on ci może powiedzieć że jesteś słaba w łóżku

Gość a co jej zrobił
vamp world a po co Ty tam grzebiesz w tych ustach

Gość Prada_
Dawno tu nie zaglądałam a szkoda, bo chciałam wyjaśnić parę rzeczy :D raz to jestem od dwóch lat przeszczęśliwa z pewnym facetem, dwa, to owszem, tamten mnie rzucił, ale po miesiącu zrozumiał swój błąd i chciał wrócić, ja już jednak kopnęłam go w tyłek, nie ma małego ani miękkiego, tego nie mogę mu zarzucić :D i w tym momencie ja ciągle mam przewagę bo nieprzerwanie od tych prawie 3 lat odzywa się z pytaniami typu czy nie spróbujemy ponownie(mimo ze wie ze jestem szczęśliwa z innym bo zawsze mu to mówię), czy nie spotkamy się na kawę etc. i wiem że nie pisze tak tylko do mnie , jak mam to wykorzystać???