Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

nieregularne miesiaczki po porodzie

Polecane posty

Witam mam pewien problem i nadzieje ze ktos mnie uspokoi.. :) 5 stycznia mialam cesarke, po miesiacu dostalam okres, po tym okresie byla raz taka sytuacja ze kochalam sie z mezem chwile bez zabezpieczenia po czym final byl w gumce.. nastepny okres niby dostalam po tygodniu od tej sytuacji (a po 3 od poprzedniego) a teraz czekam i nic.. mija 30 dzien. przed ciaza mialam regularnie co 28 dni. Testu oczywiscie nie zrobie bo boje sie zawału :) (piersia karmilam miesiac)

Gość saleminka8
hehe ja miałam cesarke 7.11.2009 i połóg trwał przez równe 6 tygodni i od tej pory nie mam okresu :P 18 stycznia miałam wizytę popołogową i wygladało to wg gin na owulację,śluz płodny,szyjka otwarta ale okres się nie pojawił(nie współżyłam) 2 tyg temu znowu miałam śluz płodny i wygladało na owulacje i okresu nadal niemm i też nie współżyłam,ogólnie to od stycznia nie współżyłam :P

Saleminka to ty twardziel jestes.. ja sie nie moglam powstrzymac a kurcze pod koniec ciazy obiecalam sobie abstynencje az do menopauzy

dzieki, tez sobie tlumacze ze nie jestem robokop i nie wszystkko mam jeszcze na swoim miejscu ale ewentualna kolejna (natychmiastowa) ciaza odbiera mi logiczne myslenie, jak to sie mowi madry polak po szkodzie.. zapomnialam jeszcze napisac ze w pierwszy dzien tego ostatniego okresu bylam akurat na wizycie i gin przykleil mi jakis plaster na 3 dni na krwawienie.. nie mam pojecia co to bylo, jakos sie wtedy nie stresowalam i stwierdzilam ze wie co robi.. moze to tez przez to..

Nadal nic.. panika sie zwieksza mimo ze to 32 - 33 dzien od ostatniej @.. moze jednak jest ktos jeszcze kto tez mial podobnie?

Gość dfghnjmmmmm
Ja jestem rok i 7 miesięcy od porodu, od odstawienia od piersi 10 miesiecy a moje cykle nadal są nieregularne 26-40 dni i okres trwa max 4 dni

:) niby jestem w miare rozsadna i tlumacze sobie ze 3 miesiace (niecale) to bardzo krótko ale kobieta tak juz ma.. jak sobie cos wkreci to koniec.. ani spac ani jesc ani sprzatac ani nic :) ale czekam najcierpliwiej jak potrafie! dzieki za zainteresowanie ;)

Gość gość
Witam. Urodziłam w październiku na początku nie miałam pokarmu ale po 2tyg.się pojawił.miesiąc później dostałam (tak sądzę ) okresu. Karmiłam do poczatku stycznia. Ale od tamtej pory nie dostałam więcej okresu. Czy to się zdarza czy raczej drugą ciążą.?

Gość gość
urodziłam dziecko w kwietniu. Miesiącze dostałam nie pamietam kiedy pierwszą karmiłam synka 6 miesiecy ale martwie sie bo w grudniu miałam od 20 do 24 w styczniu od 16 do 19 a już jest 27 luty i miesiączki nie ma boje się że jestem w ciąży prosze o pomoc bo bardzo się boje.