malutka3693 0 Napisano Marzec 17, 2010 Witam. Ostatnio robilam badania moczu i wyszly zle wyniki wiec lekarka zapisala mi CIPRONEX (tabl.) i FURAGINUM (tabl.). Biore tabletki anty MICROGYNON 21 a czytam w utolkach ze tamte leki to antybiotyki na zapalenie drog moczowych. W zwiazku z tym mam pytanie bo wiem ze antybiotyki oslabiaja dzialanie tabletek ale bede stosowala dodatkowo przez ten czas stosunek przerywany tylko przez jaki czas te antybiotyki zmniejszaja te dzialanie ? np mam 10 tabletek do wziecia wiec bede 10 dni stosowala ten przerywany czy wiecej mam uwazac ? prosze o odp . Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Marzec 17, 2010 to doczytaj te ulotke do końca i sie dowiesz czy wpływają czy nie. w czym problem?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka3693 0 Napisano Marzec 17, 2010 gdyby tam było napisane to bym nie pytala ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Marzec 17, 2010 jak nie jest napisane to widocznie nie wpływają. jakby wpływały byłoby ostrzeżenie. weź jeszcze ulotke od antykonceptów i tam sprawdź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka3693 0 Napisano Marzec 17, 2010 jest napisane ze obnizaja skutecznosc leki na infekcje ale nie jest napisane ile stosowac dodatkowa antykoncepcje ... jak myslicie 2 tyg uwazania wystarcza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Marzec 17, 2010 "jest napisane ze obnizaja skutecznosc leki na infekcje" ale jakie?... napisali coś że ciprofloksacyna?... bo z tego co widze to nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka3693 0 Napisano Marzec 17, 2010 nie mam zapalenia pęcherza tylko jakies bakterie w moczu... no nic nie jest napisane na temat Cipronex-u wlasnie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Marzec 17, 2010 no wiec jesli nie jest napisane to znaczy ze nie wpływa no... przeciez to logiczne ze łatwiej jest wymienić kilka ktore wpływają niż te setki ktore nie wpływają... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka3693 0 Napisano Marzec 17, 2010 ok dzieki frufru i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katis 1 Napisano Marzec 17, 2010 cóż jedni twierdzą, że tak, drudzy, że nie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173920 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach