Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokodżambo i do przodu

jaką strategię przyjąć?

Polecane posty

jestem bez pracy od kilku mcy; jestem wyksztalcona, mam dwuletnie doswiadczenie (w branzy zgodnej z wyksztalceniem), jestem mloda, ambitna itd. chcialabym znalezc prace na lata, stabilna, uczciwa; po drodze zdazaja sie oferty pracy na zlecenie, obwarowane dziwnymi zapisami w umowach, majace w moim odczuciu na celu jedynie wyzysk i w zwiazku z tym mam taki dylemat - czy szukac do skutku pracy porzadnej czy lapac sie byle czego z braku innych mozliwosci? z jednej strony znam swoja wartosc i nie chce pracy na chwile na byle jakich warunkach a z drugiej nie wiem czy w obecnej trudnej sytuacji na rynku pracy powinnam wybrzydzac... nie wiem co robic. podpowiedzcie cos

Gość Dupa dupa Panie Paździoch
Człowiek w trudnej sytuacji łapie się wszystkiego aby zarobic...

to moze dodam ze w chwili obecnej nie jestem zdesperowana (to by zmienialo postac rzeczy) i mam z czego zyc (bez rozrzutnosci ale na podstawowe potrzeby w zypelnosci starcza)

Myślisz że człowiek wykształcony od razu zasiada na wysokim stołku?? Właśnie nie musi do tego dążyc.... A przeważnie zaczyna się od niskiego stołka..........(to chyba że ktoś ma plecy)

ale piszac stabilna, uczciwa praca ja nie mam na mysli posady prezesa z wynagroszeniem 30 tysiecy tylko prace na umowe o prace, za 1500-2000 netto - nie wydaje mi sie ze to strasznie wygorowane oczekiwania:O a umowa zlecenie wiaze i obawiam sie sytuacji w ktorej majac podpisana taka umowe znajde prace 'wymarzona' i nie bede miala mozliwosci jej podjecia; nie mam oczywiscie zamiaru czekac na taka oferte w nieskonczonosc ale przez jakis czas wolalabym sie na takiej strategii skupic chcialam tylko poznac opiniie postronnych ludzi a moze nawet ludzi ktorzy byli w podobnje sytuacji i podziela sie swoimi doswiadczeniami:)

dzieki za opinie - to naprawde dla mnie duzy dylemat

Kto szuka ten znajdzie.....

ja szukam i to dosc intensywnie - nie siedze w domu i nie czekam az praca zapuka do moich drzwi - moj dylemat ma nieco inny wymiar jak bys nie zauwazyl/a

Gość kenzo jungle
moja rada: znajdz prace dla zarobku..a potem rozejzyj sie za czyms ambitniejszym;-)

heh latwo powiedziec - te umowy zlecenia ktore mi proponowano zarobku nie zapewniaja :O;) bledne kolo - jak sie nie odwrocic doopa zawsze z tylu; musze sie z tym wszyskim przespac

otulona_snem - po jakim czasie zdecydowalas sie na wziecie 'co lecialo'? ile siedzialas w domu?

podbijam temat moze ktos sie jeszcze wypowie ;)

Gość bierz co daja