Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Myszka =*=

Mam nadzieje że w końcu zapomnę....

Polecane posty

Gość Myszka =*=

Mam nadzieję że pisząc to i puszczając w eter w końcu zapomnę.... o moim byłym chłopaku!!! a zaczęło się niewinnie w podstawówce mój wtedy jeszcze kolega z resztą bardzo dobry zakochał się we mnie bez pamięci, no ale oczywiście ja w ogóle na niego nie zwracałam uwagi był dla mnie po prostu zwykłym kolegą i nie wiązałam z nim żadnej przyszłości. Owy chłopak zabiegał o moje względy baaaaardzo długo nie wiem z 5 lat może (oczywiście na samym początku aż tak tego nie ujawniał), no i po tym czasie udało mu się jakoś wyszło że zaczęliśmy być razem. Oczywiście ja się w nim zakochałam bez pamięci i uważam że był on miłością mojego życia. Razem sobie tak byliśmy bardzo szczęsliwi i zakochani ok 3,5 roku po czym owy mój już były ukochany mnie zostawił!!( nie zdradzał mnie i nikogo nie miał to wiem na pewno) I tak minęło już 3 lata od naszego rozstania ja mam partnera on też ma kogoś, ale ja głupia nie potrafię o nim w ogóle zapomnieć!! Śni mi się po nocach, myślę czasem o nim. Nie rozmawiamy w ogóle ze sobą od roku więc myślałam że łatwiej będzie mi o nim zapomnieć a tu się nie udaje!!! Mam teraz partnera ale jest mi z nim dobrze, ale czy kocham nie wiem!! Wiem na pewno że tamtego Kochałam bez pamięci i zawsze będzie w moim sercu na honorowym miejscu!!! Chciałabym tylko chociaż trochę o nim zapomnieć nie zastanawiać się co robi z kim i jak mu się w ogóle wiedzie!!!! Wiem że z serca go nie wyrzucę ale chciałabym ułożyć sobie życie normalnie nie myśląc już o nim!!! (przynajmniej nie tak jak teraz)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować