Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikii1988

tunezja we pazdzierniku:)

Polecane posty

Gość wikii1988

WITAM WSZYSTKICH;] CHCIAłABYM ZEBY KTOS KTO BYL KIEDYS W TUNEZJI W PAZDZIERNIKU OPOWIEDZIAL MI JAKA POGODA JEST I CZY WOGOLE OPLACA SIE JECHAC.... CHCIALABYM SIE ROWNIEZ DOWIEDZIEC CO NAJLEPIEJ ZABRAC ZE SOBA BO KOMPLETNIE NIE WIEM. MOZNA ZARAC TAK NIEWIELE BAGAZU ... MOZE KTOS BYL W HOTELU RIADH PALMS??? JAKIE SA WASZE OPINIE NA TEMAT TEGO HOTELU... POZDRAWIAM:)

Gość o co w tym wszystkim kaman
wg mnie te wyjazdy do tunezji to jakas porazka - nic tam nie ma ciekawgo, co hotel słonce piasek i palma i co w tym ciekawego?

Gość tunezja nie ....
Do tunezji nie jedz ja bylam pod koniec wrzesnia dwa lata temu i mialalm 4 dni pogody a przez reszte lało, poza tym tam jest beznadziejnie , za to w zeszłym roku bylam tez o tej porze w Egipcie i tam było suuuper, pogode w Egipcie masz zagwarantowana a cenowo to samo . Ale najlepiej to jest w Turcji bylam tam 6 lat temu w sierpniu w turcji mi sie podobalo najbardziej

Gość tunezja nie ....
dokladnie tam nie ma nic do ogladania ,w lasciwie w egipcie tez nie ale ja ja jezdzilam na wycieczki kair piramidy , gora swietej katarzyny bo tam nic nie ma piach i hotele

Gość wikii1988
WLANSIE O TO CHODZI... ZEBY JECHAC LENIUCHOWAC I WYLEGIWAC SIE NA GORACEJ PLAZY;] TYLKO ZALEZY MI NA OPINI CZY JEST W TYM OKRESIE CIEPLO... JADE WLASNIE WTEDY BO CHCE PO TANIEMU OBJECHAC:P NAPEWNO JEST TANIEJ NIZ W SEZONIE;]

Gość wikii1988
HMMM... JESLI TAK UWAZACIE TO CHYBA JEDNAK BEDE MUSIEC SIE ZASTANOWIC NAD TYM...

W październiku jest już chłodno. Hotel Riadh Palms jest ok, ale to takie 3*, nie 4* jak podają wszystkie biura.