Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumspiero speroo

poczatki depresji JAK SOBIE Z TYM PORADZIC?

Polecane posty

Gość dumspiero speroo

mam 23 lata i ostatnio czuje sie fatalnie psychicznie czuje taki scisk w sercu i bol psychiczny, nawet nie umiem sie porzadnie wypkalac zeby to ze mnie zeszlo mam koszmary, mysli takie ze nic dobrego mnie juz nie czeka boje sie ze nie znajde dobrego faceta, pracy, ze jestem zerem i nic nie potrafie ciagle tylko spie i sie zadreczam moze macie jakies ebooki, linki na taki stan? sama juz nie wiem co mam robic, tak fatalnie sie czuje nawet nie mam z kim o tym porozmawiac, bo na codzien udaje szczesliwa i pelna zycia, ale kiedy zamkne drzwi mieskzania to jest tragedia

Gość ja chodziłam do psychiatry
brałam leki i było spoko później, czasem to wracało, i wraca.. ale nie w takim dużym stopniu ;)

Gość kaflowy52
Przechodziłem przez to przez ponad pół roku.Tego się nie da wyleczyć to po prostu przychodzi i dotyka w 95% przypadku ludzi w wieku 20-30 lat.Nazywa się to nerwica serca :) witamy w klubie , teraz już świat nie będzie taki jaki był jeszcze zanim się źle czułaś ale minie troszkę czasu i będziesz się czuć bardzo dobrze a lekkie objawy czasem będą dały tylko o sobie małe wspomnienia.Da się z tym żyć, to wszystko leży w Twojej psychice.

Gość dumspiero speroo
no wlasnie serce tez mnie czesto boli

Gość trzeba się leczyc
i tyle skoro czujesz się chora i jest Ci źle to zamaist to rozpamietywać to trzeba to wyleczyć nie zdajemy sobie sprawy że to jak się czujemy psychicznie wynika z naszej diety (a raczej neidoborów) to one zmieniają chemię mózgu i w efekcie czujemy się daremnie idz do psychologa, spróbuj moze preparatu z dziurawcem, bierz suplement z magnezem i wit z grupy B, jeśli w ciągu dwóch tygodni nie bezie lepiej pomoze tylko lekarz Filomag (magnez, wit B6), B Complex