Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justinelle

jestem kobieta mam 170cm wzrostu i stope 42!

Polecane posty

Gość Justinelle

jestem szczupła, waże 58kg.. czy takie stopy mogą się podobać facetowi? :( są zadbane.. i mają kobiecy, zgrabny kształt.. 26cm długosci...

Gość stopy nie zmniejszysz
dlatego pokochaj to co masz i dobieraj buty..z glową

Moja koleżanka jest niższa i też ma taki rozmiar stopy. W dobrze dobranych butach wcale nie widać, żeby była duża.

Gość Justinelle
mam bardzo dużo butów, ładnych, eleganckich, wygodnych.. na każdą pore roku i na każdą okazje mam przynajmniej 3 pary fajnych butów.. ale chodzi o to, że jak buty zdejme i facet porówna swoją stópke z moją, to może sie zdziwić, że moje są takie duze.. :( kiedyś mój chłopak chodził w moich klapkach latem, na plaży...

Gość Justinelle
Lily* - kocham Cie! :* bardzo mnie pocieszyłaś :D 🌼

Cieszę się :D :* Paris Hilton też ma rozmiar 42 albo 43 i nie narzeka na powodzenie ;) I myślę, że chłopaki nie przejmują się takimi błahostkami jak rozmiar stopy u kobiety, ładniejsza jest figura i twarz.

Gość marcin34
Dla mnie tylko i wyłącznie dziewczyny powyżej 170cm się liczą.Małe kobiety nigdy mi się nie podobały bo to takie mało seksowne natomiast wysokie to uummm a jeszcze stópka taka seksowna to jak najbardziej jestem na tak !!! :P

Gość badacz....
a z ciekawości jaką masz głębokość pochwy? ciekawe czy to ma coś wspólnego ze stopami.

Gość dsgtrt
Dla mnie też ! kocham kobiety z ciemną karnacją wysokie ponad 170cm ,nie za chude nie za grube takie w sam raz koło 65kg i jak mają taką długą seksowną stópkę to aż ciary idą.