Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tapran

Volvo modele

Polecane posty

Gość co oczy nie widzą...
taki czerwony:P :classic_cool:

Mi się podoba model v50 to fajne szybkie i zwrotne auto.

Gość zakochana po uszyy w Nim
wklejcie foty bo nie kojarze:)

Gość hiszpan401
c70

klasyczne 740 http://forum.avtoindex.com/foto/data/media/75/740_Turbo_1985_30.jpg 760 http://img.autoweek.ru/images/catalog/modif/volvo/volvo_760_1981_sedan.jpg czy z nowszych s70 http://image.automotive.com/f/features/9337221+pheader/0407_00z+1998_volvo_s70_r+side_view.jpg lubię klasyczne kształty samochodowe:) właśnie dzisiaj 740 jechałam kombiakiem... poezja :) co nas nie zabije, to nas wzmocni cierpię na silną alergię na głupotę gg 1796500 co nas nie zabije, to nas wzmocni cierpię na silną alergię na głupotę gg 1796500 co nas nie zabije, to nas wzmocni cierpię na silną alergię na głupotę gg 1796500

Nie wiem dlaczego ludzie podchodzą pesymistycznie do sprzedania Volvo Chińczykom przecież taka inwestycja jaką oni chcą zrobić w Volvo czyli 900 mln to naprawdę dużo pieniążków

Gość aleamanda
chińczykiprzejelivolvojakbyścieniewiedzieli

Gość Ada Z.
Volvo bardzo sobie chwale, mialam juz S80, V70 a teraz z mezem kupilismy XC80. Nie mam na co narzekac szczerze powiem ale teraz gdy chiny to przejma to raczej zrezygnuje z kupna auta z chin. Jak narazie mysle ze mam to autko na jakies 5-6 lat takze spokojnie. Pozdrawiam milosnikow volvo ;)

Volvo S60 D3 był ostatnio testowany i uznano go, że auto ma wystarczająco dużo atutów, by powtórzyć sukces poprzedniego modelu S60.Do tego S60 posiada Układ Pedestrain Detection jest częścią układu Collision Mitiagtion Support z funkcją automatycznego hamowania i pozwala na uniknięcie uderzenia w pieszego przy prędkościach do 35 km/h, w przypadku gdy kierowca nie zareaguje.

Gość FrankWilliams
Nowe S60 z jego designem i nowatorskimi systemami bezpieczeństwa napewno powtórzy lub przebije sukces poprzedniej wersji

Ja mam V40, 2003r. i jestem bardzo zadowolony. Wszyscy mówili, ze drogie części, że drogi w utrzymaniu itp. Ale jak się używa zamienników, a nie oryginałów, to nie jest źle. Jeżdżę nim już 3 lata i na pewno kolejnym autem będzie Volvo. Szczerze polecam!

Ja mam V40, 2003r. i jestem bardzo zadowolony. Wszyscy mówili, ze drogie części, że drogi w utrzymaniu itp. Ale jak się używa zamienników, a nie oryginałów, to nie jest źle. Jeżdżę nim już 3 lata i na pewno kolejnym autem będzie Volvo. Szczerze polecam!