Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daphne 20

uroda

Polecane posty

Gość daphne 20

faceci a kobiety bez makijażu wypadają 3 razy lepiej. i mówię to ja-kobieta, większość bez malowania wygląda okropnie, a mężczyźni są urodziwi z natury.

Kobiety ogólnie są ładniejsze od mężczyzn :D A w makijażu to już całkiem :P

Gość daphne 20
Bez makijażu są okropne :| wg mnie

No coś Ty. Faceci nie przepadają za kobietami z dużą tapetą. Delikatny makijaż jest najładniejszy.

Gość tak okropne bez taepty

Gość kubek mleka
nie znam mężczyzn którzy używają podatki czy tuszu do rzęs wiec trudno mi powiedzieć czy wyglądają lepiej :P

Gość zinnka
hehehe zostaw te ocene innym, bo co ciebie - kobiete - moze obchodzic wyglad innych kobiet? maluj sie jak chcesz, i daj innym robic to, co chca:)

Gość daphne 20
Powiem szczerze, że mało jest tych naprawdę ładnych w delikatnym makijażu lub bez, a reszta albo nadrabia tapetą, albo ta diametralna różnica po prostu razi mnie w oczy i wygląda jak potwór...

Gość daphne 20
ale ja nic nikomu nie zabraniam robić, po prostu stwierdzam co uważam i tyle:) moja dyskusja nie ma charakteru rewolucyjnego

Gość faceci sa lepsi
kobity musza sie malowac i ukrywac :D

Gość ja wygladam pieknie
bez makijazu i rzadko sie maluje :)

Gość daphne 20
może z charakteru są wg mnie nieco gorsi, ale z wyglądu wypadają lepiej zawsze tak w sumie uważałam :)

Gość masz racje :):):)

Gość kaddarka
No nie zartuj...jak mozna porownywac co, co jest zupelnie inne? Uroda mezczyzny i kobiety jest zupelnie inna, jak inny jest kwadrat i kolo, jak inny jest piasek i woda....ale masz problemy, dziewczyno?

Gość daphne 20
mowi sie ze to kobiety sa takie piekne, a to gowno prawda piekne jest tylko ich "zrobienie", naturalnie sa strasznie mdle, a mezczyzni wyrazisci

Gość hhhahhhaaa
Kobiety sa jako takie w makijazu a rano wygladaja jak paszczury. Rzadko ktora jest niezla.

Gość jpsje
hahaha pokaż mi ty kobito w Polandzie naszym tych pięknych wyrazistych mężczyzn- jak się jeden przystojny na 100 trafi to jest dobrze- reszta albo spaślaki , albo łyse, krzywe nogi, wielkie nochale, małe oczy głupkowate tępe wyrazy twarzy- byłam jakiś czas temu w Chorwacji...tam są cudni mężczyźni- większość to mega przystojniaki ale nie w polsce kochana :D:D A co do makijażu- makijaż nie zmini rysów - może lekko podkreślić ale generalnie jak laska brzydka to tapeta nie pomoże i tak