Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktora ladniejsza wg was

Sukienka na wesele

Polecane posty

Ta szara troszkę smutna- ale ten odcień różu tez nie za specjalny;/

Ta szara podoba mi się najbardziej ale właśnie ten kolor nie bardzo, zapytam sprzedawcy, może będzie możliwość uszycia takiej tylko innego koloru. Ten brudny róż też nie bardzo mi się podoba ale za to suknia bardzo i nie wiem już sama :p

Jeszcze chciałam zapytać czy wypada iść w czarnej na wesele? Nie przepadam za jasnymi kolorami i myślałam żeby uszyć taką jak ta szara tylko w kolorze czarnym.

Ta szara ładniejsza, myslę jednak, że w innym odcieniu prezentowałaby się jeszcze ładniej;) A co do czarnej sukienki to tak wypada, można zawsze ,,rozweselić''jakimś ozdobnikiem np kwiatem, broszką , biżuterią czy prełami.

Mam tylko nadzieję, że będzie możliwość uszycia takiej w kolorze czarnym i w innym rozmiarze bo przeglądnęłam wszystkie strony na allegro i te 2 tylko mi się podobały a że mieszkam na zadupiu gdzie nie ma ładnych sukienek to pozostaje mi tylko kupić na allegro :)

Gość Ptaszki ćwierkają że
Kurde no zjadło mi posta

Gość Ptaszki ćwierkają że
WIęc jeszcze raz- też powoli szukam czegoś na wesele i mnie podobają się te, ale na kurduplu wiem, że nie będą tak dobrze wyglądać takie tuby więc pewnie pomarzyć moge tylko: http://moda.allegro.pl/item957895351_excellent_dress_5_kolorow_hit_roz_38.html http://moda.allegro.pl/item957897489_excellent_dress_okazja_3_kolory_tu_roz_42.html

Gość a może morze?
ta pierwsza, szara sukienka jest bardzo ladna :) kolor tez mi sie podoba, taki stalowy :) i tak jak kolezanka wyzej napisala jakies dodatki w zywszych kolorach i bedzie git :) pozdrawiam