Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba16

Ból głowy

Polecane posty

Gość Kuba16

Witam mam 17 lat i od paru tygodni boli mnie głowa.Nie aż tak bardzo ale czuje ją,musze wziąść srodek przeciwbólowy dopiero mnie przestanie.co ciekawe głowa boli mnie tylko w szkole jak mam wole np.sobota to głowa mnie nie boli,dlaczego?może to od krengłosłupa.niewiem POMOCY!!

Gość Kuba16
Hej pomóżcie

Gość eeeeeeeefilinka
gdzie cie ta glowa dokladnie boli??? jezeli jest to plat czolowy to najprawdobniej jest to spowodowane napieciem, stres itp, jezeli jest to tyl badz strona glowy to kregoslup, przczyna moze byc tez wytezanie wzroku, moze potrzebujesz okularow do czytania, lykaj duzo magnezu, jak nie pomoze , radze zglosic sie do lekarza,

Gość Olga

Może po prostu jesteś przemęczona, albo za mało śpisz, tez często wtedy boli mnie głowa, a w weekend wiadomo można trochę odpocząć i odespać jak jednak cały dzień jestem poza domem, to biorę po prostu gardan, jedyne tabletki po których całkiem przechodzi mi ból głowy

Gość Ada

Jak tak lekko boli mnie głowa to wystarcza jedna tabletka paracetamou, ale kiedy ból jest silniejszy to od razu sięgam po gardan, moim zdaniem to najsilniejszy lek na ból głowy dostęny na receptę, nie biorę go często, ale czasem okazuje się wybawieniem.