Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona 22

Czy coś ze mna jest nie tak ??

Polecane posty

Gość znudzona 22

Witajcie . Powiedzcie mi co myslec o tym wszystkim . Jestem z chłopakiem ponad półtora roku no niby wszystko fajnie pieknie ale ja sie nudze ;/ Nigdzie nie wychodzimy wszyskie weekendy spedzamy w domu jedyna rozrywka to zakupy z nim po jego wypłacie ale to i tak sa zakupy tylko dla niego i jego rodziny a jak ja cos chce to juz wole sobie sama to kupic niz sie prosic . ;/Jak proponuje odwiedziny u kogos z mojej rodziny bądz z moich znajomych to jest zaraz krecenie nosem i w kocu siedzimy jak stare dziadki w domu ogladając telewizje ;/ Jak myslicie długo cos takiego idzie wytrzymać ? Ja mam dopiero 22 lata a uwieziona jak babcia jakaś jestem . CZy to normalne ze sie nudze juz w tym zwiazku

Gość znudzona24
hej ja jestem ze swoim 3 lata. NIGDY nie bylismy w kinie, NIGDY nie bylismy w jakiejsc restauracji czy tez knajpce. na poczatku znajomosci chodzilismy na spacery (jedynie) na zakupy nie chce ze mna chodzic bo mowi ze nie lubi lazic po sklepach jak nie ma kasy ( dodaje ze nigdy jej nie ma) jak juz go wyciagne ( raz na pol roku) to zaluje ze sama nie poszlam. tez powiem szczerze ze nudzi mi sie z znim. nie jestes sama :)

Gość znudzona24
aa i zapomnialam napisac ze jak cos zjemy ,,na wynos" gdy u niego jestesmy to on wielce objedzony idzie spac a ja sobie siedze sama i na kompie buszuje. buzka !