Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lliikkeee a prrayyyerrrr

Czy noszenie staników push up to oszukiwanie facetów?

Polecane posty

Jaka może być reakcja faceta gdybym zdjęła przy nim stanik i ukazałyby mu się cycki mniejsze niż sobie wyobrażał, bo zawsze nosiłam push upy?

No jasne że nie przy każdym, ale kiedyś się przy jakimś rozbiorę i biedny się załamie ze mam takie małe cyce :P

Gość saSADSad
widać ,ze to facet pisał, push ap ma na celu podniesienie piersi i nadanie kształtu, hahaha

Gość rozejść się
stanik push up to co innego niż stanik wypchany gąbkami 😴

No to w takim razie jak nazywa się ten wypchany gąbkami, bo o taki mi chodziło.

Gość 75cccccc
znam taką dziewczynę która na piersi w rozmiarze 0 a nosi staniki 75c ....i też się zastanawiałam czy nie będzie jej głupio w wyżej opisanej sytuacji

Gość groszekm
Nie widzę w tym nic złego, push-upy noszę dla swojego lepszego samopoczucia. A moje cycki mimo, że małe to mają zalety, które facetom się podobały, a mojemu obecnemu szczególnie. Nie zauważyłam nigdy zdziwienia czy rozczarowania faktem mniejszych niż przez ubranie cycków:] Słyszałam tylko co najwyżej, że niepotrzebnie nosze tego typy staniki, bo małe też jest piękne:] Choć nie ukrywam, że wolałabym większe, stąd te powiększające staniki. Ale jakoś nigdy ten kompleks nie był na tyle duży, żebym miała się wstydzić albo próbować ukrywać cycki:D

No ale nie chcę na codzień wyglądać jak decha :(

Gość
bardziej oszukiwanie siebie ;p

Gość necrotrup
"jeden i drugi to oszustwo" tyle, że w przypadku push upów to oszustwo jest mniejsze i łatwiejsze do zaakceptowania. różnica w kształcie, a różnica w wielkości to wielka przepaść niestety. facetem nie jestem, ale dla mnie głupio by było pokazać, że nie mam cycków jakie sobie wyobrażał. nie dość, że wyjdą kompleksy to i głupota przy okazji :P

Gość necrotrup
i piszę oczywiście o przypadku gdzie laska jest płaska, wciśnie sobie wypchany stanik i ma cyce jak donice. jakieś malutkie centymetry to chyba nie robią różnicy.

Gość groszekm
No właśnie te up robi różnice lepszego samopoczucia. Kompleksy ma każdy a głupoty w tym nie widzę. Właśnie, że fajnie, że jest możliwość lekkiego poprawienia natury bez żadnych radykalnych i niepotrzebnych zmian. To chyba lepsze niż operacja:|