Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuśśśka

czy są tu osoby z 1 dzieckiem??

Polecane posty

Gość Mamuśśśka

Gość Gorąca__Czekolada
Oczywiście, że są :)

Gość ja mam jedno dziecko

Gość mama z irlandii
ja mam 1 dziecko

Gość Mamuśśśka
to mam pytanie czy planujecie więcej potomstwa?

Gość multimedia
ja mam jedno, synka marze o drugim, ale maz nie chce :-(

ja planuję za jakis czas na pewno!!! jedno dziecko to stanowczo za mało, 2 to minimum, troje to optimum

multimedia .......no mój mąz tez nie chce, ja bardzo chę już teraz dziecko drugie mieć!!!

Gość Blask ...........
ja mam :) córunię

Gość multimedia
mimi --> wiec jak planujesz rozwiazac te opcje? bo ja juz nie mam sil rozmawiac i przekonywac :-( nic nie skutkuje

multimedia .....................pojęcia nie mam!!!mówi ze jak mieszkanie zmienimy to wtedy na pewno!!

Gość multimedia
mimi --> wiec Ty masz jeszcze nadzieje ja juz chyba nie mam szans :-( mimo, ze sie nie zabezpieczamy... ale on jest taki... ostrozny i czujny...

ja am synka 2,5 letniego i jak na razie mi dobrze nie planuje więcej dzieci no chyba że pomyśle o tym za 3-5 lat

Gość bershkaa
jestem🖐️

Gość bershkaa
raczej nie planuje ale wszystko przed nami...

multimedia ................na pewno da sie w końcu Twój mąż przekonać zobaczysz, mój też taki jest ostrożny, oszczędny i czujny, najlepiej to musisz go czymś konkretnym tak niby bez zamiaru przekonać, np tym ,że dziecko potrzebuje rodzeństwa itp

Gość multimedia
ech, mowie Ci - nic u mnie nie dziala! chyba, ze jakims cudem wpadniemy, to bede miala drugie

multimedia ........cuda sie zdarzają, ja to wiem ale jak Ty dajesz sobie rade teraz?

jak sobie ogólnie dajecie radę z dziećmi?? możecie powiedzieć ze bez problemu czy raczej troche Wam ciężko?

Gość multimedia
normalnie, jakos mam duuuze poklady cierpliwosci i nadziei (moze to naiwnosc?), ale chyba mi sie ona powoli konczy... poza tym zegar mi bije, bo mlodziutka juz nie jestem :-(

Gość multimedia
z moim pierworodnym jest super, nie mam prawie w ogole problemow syn jest madrym, rezolutnym i naprawde fajnym dzieciakiem tak sobie zachwalam, bo to moje dziecko ;-) ale moze nie jestem obiektywna w tym temacie

Gość koiko
ja dlugo namawialam meza Za to teraz co nam nie wychodzi Staram sie pol roku Mam skonczone 33 lata..:(

Gość multimedia
koiko --> witaj w klubie ;-)

ja uwielbiam zajmowac sie moim skarbusiem!! moja córeczka jest bardzo wygadana i tak nam sie super gada jak stara ze starą hihihi!!!! i tak jakoś myśle ze jakbym miała 2 dziecko to bym jej miej czasu poświęcała ale znowu z 2 strony chce mieć drugie dziecko bo jedno to za mało!!!

ja mam jedno dziecko i narazie nie planujemy wiecej... lepiej zeby jedno dziecko mialo dobrobyt a nie dwojka polowicznie

ja mam synka 7 mies i nie planuje w najblizszym czasie rodzenstwa :) moze za jakies 2 lata :) za to moj chcialby od razu brac sie za drugie, ze niby razem lepiej by sie chowaly :) z synkiem nie mam zadnych problemow- jest spokojnym dzieckiem, ale nigdy nie wiadomo jakie bedzie drugie :D

ja mam 9 miesieczna corke. Chcialibysmy miec 3 dzieci. Obecnie nie stac nas na kolejne. Mimo ze z corcia wpadlismy wtedy finansowo powodzilo nam sie b.dobrze. ostatni rok to wielkie zmiany, jest p[owoli coraz lepiej ale mysle ze finansowo stac nas bedzie na wieksza rodzine za jakies 3 lata. Z tym ze ja watpie zeby wtedy mi sie chcialo;-/ najlepiej byloby d;la mnie teraz zajsc w ciaze z drugim i wychowac dwojke za jednym zamachem a 3 'na deser' tak w wieku 35 lat. No ale teraz nie mozemy , a ja powoli staje sie zbyt wygodna...:-)

a i dodam że mąż by chciał jeszcze jedno tak za 2 lata ale ja nie wiec czeka cierpliwe