Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa....

Do Pań,które miały akryle...

Polecane posty

Gość nowa....

Witam, mam pytanie skierowane do Pań,które miały robione paznokcie "akryle". W lipcu mam wesele i chciałam zrobic akryle. Słyszałam ,że po zabiegu sa poranione skórki czy to prawda? Nie wiem jak ile wcześniej należy wykonac zabieg,aby paznokcie wyglądały efektownie? Proszę o radę...

Gość nowa....
chciałam zrobic tylko na wesele. Poważnie akryle zniszczą mi paznokcie?

Gość nowa....
Na tym ślubie mam byc świadkową. Co do moich paznokci to są mocne, maja białe koncówki,ale chciałam zrobic akryle,żeby było "ekstra".

ja zrobilam sobie paznokcie kiedys...a mialam twarde.nie lamioace sie,z ladnym ksztaltem paznokcie...przez ok rok jak nie lepiej meczylam sie z tymi stucznymi paznokciami...(mialam zele) malowalam non stop,musialam nakladac gruba warstwe lakieru od strony gdzie bylo widac odrastajacy panokiec zeby zatuszowac to jakos...jak jzu mi calkowicie odrosly to mialam tak slabe ze szkoda gadac...dobrze ze wrocily jako tako do siebie ale nigdy wiecej nei zrobie tego samego bledu!!

Gość ,m,m,mn
przechodziłam przez akryle i zele..jesli masz swoje ładne to po je niszczyc?wiesz ile czasu beda dochodzic do siebie po takim ekstra zabiegu??to jest masakra dla plytki,beda sie łamały zadzierały itd..NIE ROB!!! wystarczy jakis maniciure i nawet poprostu ładny french:)

Gość nowa....
Dzięki dziewczyny za radę. Moje paznokcie są bardzo mocne,ciężko je złamac, w zasadzie nie konieczny jest french bo i końcówki są białe przyczepiła bym się tylko do ich kształtu.

Gość też miałam akryle na ślub
nie narzekam, po prostu gdy mi się znudziły ściełam je na krótko i czekałam aż odrośnie moja płytka zdejmować nei ma sensu bo pod akrylem paznokieć jest spiłowany bardzo cieńko i łatwo go wtedy zerwać, połamać, lepiej zamalować i poczekać aż odrośnie

Racja.Jako fachowiec,powiem Ci,ze jesli masz swoje pazurki mocne,wystarczy nadac im odpowiedni kształt,zrobic ciekawy wzorek,ewentualnie nablyszczyc i utrwalic specjalna delikatna warstwa pod UV.:)

Gość nowa....
Dzięki za rady :)