Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezydent89

Kradzież.

Polecane posty

Gość prezydent89

Gość prezydent89
Kolega z klasy mnie okradł nie jest to duża suma ale jednak , mojej koleżance już 2 raz.! stało się to podczas naszej nieobecności w szatni. Nie koniecznie muszę odzyskać te pieniądze, jednak chce żeby wiedział że ja wiem ze to on zrobił. Jak go podejść żeby go sumienie poruszyło?

ja kiedyś zwinęłam bluzkę w butiku - miałam tedy jakieś... 16 lat tak , tak , wstydze się

Gość prezydent89
acha. nikt nic mi nie poradzi ?

Gość
powiedz mu wprost jak ci zginal banknot, to nastepnym razem podpisz gdzies w rogu

Gość qwertyuhgfdd
moja kumpela w podstawowce regularnie podkradala mi kase. wiedzialam ze to ona. ale sama sie na tym zlapala. grzebiąc mi w plecaku nadziała sie na nozyczki :D a potem do mnie glupia mowi... co ty takiego ostrego w plecaku nosisz.. a ja do niej...skad wiesz? a ta sie zakmnęła i poszła :D wiecej nic nie wzięła :D przygotuj jakąś ciekawą pułapkę :D

Gość
dobre z ta pulapka, dobre wes pulapke na myszy ;p nooo kiedys zmienilam soft w komorce na taki gdzie bylo haslo na smsy, i moj byly mi zrbil awanture czemu ja mam haslo;p ciekawe jak sie tego dowiedzial :o