Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miss Pigi

Co sądzicie?

Polecane posty

Gość sammer
mi się nie podoba

Gość lokatka
przod ciekawy, tyl w sumie tez, tylko te wyciecie takie dziwne...

Piękna suknia:-) choć krój dla specyficznej figury:-) A bukiet minimalistyczny- jak dziewczyny pisały kilka kwiatów i tyle. Żadnych wiszących itp/

Gość martynkoska___23
mnie równiez nie podoba sie ta suknia, skoro na wyretuszowanej modelce wygląda "dziwnie" ciężko powiedzieć jak będzie wyglądałą na tobie

Gość Miziaczkaa
mi sie tez nie podoba

Gość Miss Pigi
Kurcze, szkoda, ze wam sie nie podoba bo właśnie sie na nia zdecydowałam a teraz zaczęłam sie zastanawiać;-(

Miss Pigi Oj tam, ważne aby Tobie się podobałai żebyś dobrze się wniej czuła, nie patrz na innych:) Mnie się podoba i to bardzo, tylko to rozcięcie z przodu takie inne ale zapewne bez niego straciłaby swój urok;)

Gość Miss Pigi
Tak mierzyłam ja, wygląda dobrze. Ja mam taką samą figure jak ta modelka na zdjęciu, jestem bardzo wysoka i chuda wiec wydaje mi sie, ze jest spoko, moi rodzice tez mi ja doradzili ale moja matka tez zwróciła uwage na to rozcięcie z przodu

Gość zaj
zajebista

Gość droga autorko
ile osob tyle opinii. ja osobiscie bym sie nie sugerowala podpowiedziami z forum (nie ze mam do was cos dziewczyny), bo kazdy ale to kazdy ma inny gust. cos co dla mnie jest sliczne dla kogos moze byc paskudne. a Tobie sie suknia podoba? o takiej marzylas? moim zdaniem nie ma sie nad czym zastanawiac

Krój ładny i ciekawy (oczywiście na odpowiednią figurę ;) ) ale materiał mi się nie podoba, za dużo tego jak na atłas- bo to atłas chyba, taka sama w matowym, kremowym kolorze bardziej by mi się podobała.