Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GYHYGA

ODWOŁAŁ RANDKE, JAK REAGUJECIE??

Polecane posty

Gość GYHYGA

znam goscia od półtora tygodnia, bylismy już na 3 randkach, dziwny typ, uważa ze sie zakochał na maxa już:/ hehe , na dzis tez byliśmy umówienie, p[o jego egzaminie, ja czekam, czekam bo sie egzamin opóznił a on mi teraz pisze ze zdał i na piowo poszedł z kolegami, jak zareagować?? naoisałam ze jego wybór ale ja juz czekam od półtora godziny, a on ze jutro mi to wynagrodzi....

Gość Tesknie za cieplem Twoim
nappisz, że bardzo się cieszysz, że zdał i że życzysz mu miłej imrezy. Jak jutro napisze, to mu powiedz, że jak wczoraj(czyli dziś) wyszłaś z koleżankami to umówiłyście się na jutro, ale jak się spotkacie to mu wszystko wynagrodzisz:classic_cool:

Gość GYHYGA
własnie mu tak napisałam, choć z wcześniejszych smsów mógł pomyśle ze JUZ sie obraziłam

Gość GYHYGA
ja rozumiem ze moze sobie wyujsc z nimi, bo skoro zdał,a le mogł to przewidzieć i sie ze mną nie umawiać, proste, albo po prostu zrezygnować z piwka, bo tak na ost chwile jak ja juz gotowa czekam, tak sie nie robi...

Gość GYHYGA
poinformował mnie, ale jak już dawno czekalam gotowa.bo pomysł z kolegami wyszedł dopiero po egzaminie, taki spontan