Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady G.

We wrześniu wesele, a dziś okazalo sie, ze jestem w ciązy !!!

Polecane posty

Gość henryjeta
Ja bym przełożyła ślub tak mniej wiecej o rok. Na pewno nie chciałabym siedziec na swoim weselu z wielkim, 8-miesięcznym bebzolem, byc opuchnięta, miec swojich ciążowych humorów, nie móc się napić ani kropelki, nie potańczyc sobie z przytupem. Rok później dziecko juz bedzie podrosnięte, juz ci nie bedzie wisiało na cycku, można je bedzie połozyć spać pod opieką babci czy kogos innego z rodziny.

Ja bym wszystko zrobiła po urodzeniu dziecka. Najlepiej chyba na wiosnę 2011. Na spokojnie. Będziesz miała dużo czasu na dojście do siebie i ciepło już będzie :) Sama napewno bym ślubu nie brała w czasie ciąży. Ktoś miał rację że obciach iść w białej sukni z brzuchem do kościoła. Nazwisko i tak dziecko będzie miało ojca przecież. Jak urodzisz i pójdziecie je zarejestrować.

Gość karolashimaru
oj paulinko

Gość a ja wole czekolade...
Zdecydowanie przelozcie slub bo to przeciez bedzie 8 miesiac (moim zdaniem gora do 4-5 miesiaca mozna isc do oltarza z brzuchem bo potem to juz lipa). A moze na swieta albo po nowym roku? bedzie latwiej zabukowac terminy. albo wezcie w maju czy czerwcu cywilny z jakims obiadem a za rok koscielny np polaczony z chrzcinami:) Bedzie dobrze glowa do gory:) po prostu zmienily wam sie troszke plany, to wszystko:) a jeszcze masz pol roku wiec spokojnie mozna wszystko odwolac i przelozyc na inna date:) no i gratuluacje Mamusiu ;)

ale obciach !!! - z brzuchem do ślubu - to wzbudza litoś c i każdy gośc myśli że pan młody żeni się z przymusu a ty że go na dziecko złapałaś

Gość croolewna
bolekilolek, gadasz głupoty rodem ze średniowiecza. Lady G, dziewczyno, odwołuj wszystko, zrobisz jeszcze weselicho w przyszłym roku!

Gość nadia2211
Ja tez bralam slub bedac w ciazy ale byl to 6miesiac -przetanczylam cale wesele!!bylo bosko ale w 8 bedziesz miec naprawde duzy brzuchol i jest naprawde ciezko!Zrob wczesniej wesele-przynajmniej ja bym takradzila..

Gość nadia2211
A tak poza tym to wybralam taki kroj sukni ze w ogole nie bylo widac ciazy !

A ja bym zrobiła wesele tylko szybciej- nie czekała do 8 miesiąca. TO jest do zrobienia naprawdę. I jakoś nigdy nie myślałam widząc młodą w ciąży ze ślub z przymusu. Przecież wszyscy widza że ślub i tak miał być i się kochacie.