Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamDobregoHumoru

niedobór

Polecane posty

Gość niemamDobregoHumoru

Hej kobietki, mam problem. Od 2 tyg. skaczę mi powieka, od 3-4 dni mam poważne problemy z koncentracją, z pamięcią, wahania nastroju i humory "depresyjne" i dziwne bicie serca. Byłam u lekarza który zalecił mi brać magnez. Ale mam wrażenie że mi się pogarsza...i do tego ten stan psychiczny... Miałyście tak? może to nie magnez? jak go uzupełnić? zapraszam do wypowiadania się, pozdrawiam

Jesli chodzi o skurcze powieki to proponuje Potas... a jesli chodzi o nastroj to nie napiecie przedmiesiaczkowe czasami??

Gość niemamDobregoHumoru
Nie napewno nie, normalnie chodzę mega pozytywna i nastrojona. Nawet kiedy mam okres czy przed. Dlatego nie wiem co sie dzieje.

Magnez "podnosi" nastroj, ale jesli nie zna sie przyczyny to chyba warto by zrobic podstawowe badania... krew, mocz... od tego w kazdym razie bym zaczela, a moze przede wszystkim od zmiany lekarza!

Gość dawki magnezu potasu żelaza
w specyfikach sa zazwyczaj bardzo niskie ja tezbrałam magnez i nic nie pomagało okazało sie że powinnam brać ok 10 tabletek a nie dwie jak zalecano , no i pomogło

tylko ze tu nie chodzi o to zeby zjesc opakowanie na 3 razy tylko, zeby sie dowiedziec co jest na rzeczy :)