Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaLalunia44555677

Czy mój chłopak jest gejem ?????????????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość małaLalunia44555677

Po czym poznać geja?

Gość et4t
Lubi seks analny i wszystko co jest związane z kupa

Gość nie jest ortodoksyjnym
katolikiem, a unika seksu z Tobą. Jest opiekuńczy, miły, jednak nie inicjuje zbliżeń lub robi to bardzo rzadko, a i wtedy są jak z obowiązku, bez "zbędnych"uniesień. Tak mi się wydaje :)

moj przyjaciel jest gejem... i wiesz sa to kobiety w meskiej skorze:):) znaki rozpoznawcze: zadabany< nie mylic z metroseksualnym bo to inna bajka> , wrazliwy... no kurde baba ale z fiutem :P

Gość wwwwwwsw c cv
niekoniecznie sa to kobiety w meskiej skorze.. nie zawsze. to zalezy od konkretnych poziomow rozwoju w 7 tyg ciazy. sa 3 takie etapy, tzw momenty krytyczne.. w okreslonym czasie musi w ciazy wystapic okreslona dawka hormonow. tzn jesli ksztaltuje sie chlopiec to chodzi o testosteron, jesli dziewczynka to mniej tego testosteronu. no i jednym z tych etapow jest sama orientacja.. i facet moze byc bardzo meski, ale gustowac w mezczyznach.. jesli na 2 etapach rozwodju nie dostal odpowiedniej dawki testosteronu to oprocz orientacji moze miec bardzo kobiece zachowania tez.

Gość nie jest ortodoksyjnym
też mam znajomych gejów i wiem, że są różni. Również bardzo męscy. Niektórzy twierdzą,że seks z kobietą nie stanowi problemu "technicznego", bo wajcha i tak im działa. Wystarczy, że pomyślą w trakcie o kimś innym. A nawet nie zawsze. Czasem mają też skłoności bi. Jednak nie potrafią zakochać się w kobiecie. Są z nią tylko dlatego, że boją się odrzucenia. Rodziców, kolegów. I prędzej czy później taki związek kończy się katastrofą. Znam gejów po rozwodach, płacących alimenty...

Geja jest łatwo poznać po tym jak całuje. Albo po tym jak wkłada mi penisa w odbyt - wtedy wiem, że to gej na 100%

Gość sensualista
Karolka litości! Ja jestem zadbany i wrażliwy. I chłopaki szturmowali kilka razy, ale się nie dałem. Dalej jestem heterykiem. Z gejem sprawa prosta dla was dziewczyny... Jeśli podnieca się bardziej patrząc na film z dwoma całującymi się facetami niż na was - to gej.

Gość Jarek_K__
Po prostu spytaj go o to. do Carolyn0812: mylisz geja z transwestytą.

Gość dorciaB
Jeżeli posuwa cię tylko w tyłek to na pewno jest gejuchem.

Gość wygląda na to, że tak